12 RODITELJA U CG KAŽNJENO SA 500 EURA: Bolje pare nego VAKCINA - Volim Podgoricu

12 RODITELJA U CG KAŽNJENO SA 500 EURA: Bolje pare nego VAKCINA

Sudovi za prekršaje u Crnoj Gori kaznili su prošle godine 12 roditelja sa po 500 eura, zbog toga što su odbili da vakcinišu djecu, shodno zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.
DR VESNA MAČIĆ: Ne slušati poluinformacije i poluobrazovane, jer djeca stradaju!

Iz Uprave za inspekcijske poslove saopšteno je “Danu”, da su u prošloj godini zdrastveno-sanitarni inspektori podnijeli 30 zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupaka protiv roditelja koji nijesu doveli djecu na vakcinaciju u predviđenom roku.

Prošle sedmice objavljeno je da je svako treće dijete ostalo nevakcinisano MMR vakcinom protiv zaušaka, malih boginja i rubeole.

AFERA VAKCINE: POTRESNA ISPOVIJEST RODITELJA: Đorđe je bio zdravo dijete, pogledajte ga sada!

BIL GEJTS NAJAVIO SMRT MILIJARDU LJUDI: Vakcine, reforma zdravstvenog sistema i reproduktivnih ustanova! (VIDEO)

Hoće li djeca koja ne prime vakcine moći da idu u školu?

POLEMIKA: Da li su vakcine štetne, ili čak smrtonosne?

 

1 komentar

  1. Zasto da me neko primorava da dam da mi svasta ubrizgvaju u dete, licno sam slusala DR.Kavarica na jutarnjem kada je gostovao i kada su ga pitali, da li moze da garantuje da se dete nece razboleti posle MMR vakcine od autizna, samo je zacutao i mucno odgovorio,pa za nista se danas ne moze 100% garantovati, ali nismo jos imali takvih sluvajeva… KOja je to farmacetutska mafija da se pare peru i smanjuje br populacije kroz vakcine, Ja sam za svoje dete sama odgovorna i mislim da nije u redu da se ucene prave sa nekim placanjima kazni, jer to dovoljno govori o cemu se radi,…. U svetu je pentaxin davno izasao iz upotrebe , kod nas su samo preostale zalihe koje su njima ostale , a sami ga vise ne daju deci… Ja da platim kaznu nemam, a za svoje dete cu ja da oducujem, a ne drzava , zakoni i neke mafijaske farmaceutske kuce, ja sam majka koja znam sta cu svm detetu,. Neka se uvede zakon da sami mozemo kao u svetu da odlucujemo sta cemo i da li cemo da vakcinisemo svoje dete. I da sami snosimo posledice, a ne da nam se primoranoi razboljevaju deca. a onda niko nece da stane iza bolesnog deteta od autizna, i niko nece da pomaze, i nije vise njihova volja. uzas!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com