DRAMA U BEOGRADU: Djevojčica (7) upucala sestru đedovom puškom - Volim Podgoricu

DRAMA U BEOGRADU: Djevojčica (7) upucala sestru đedovom puškom

Sedmogodišnjakinja N. J. upucala je iz đedove vazdušne puške svoju vršnjakinju, sestru od tetke L. Đ. (7), u beogradskom naselju Kumodraž.
Ova nezgoda dogodila se prekjuče, kada je tokom igre djevojčici jedan metak završio u ramenu, nakon čega je hitno prevezena u bolnicu u Tiršovoj. L.Đ. nalazi se van životne opasnosti.Prema informacijama Alo, djed D. S. (67) je najvjerovatnije htio da očisti nasleđenu pušku koja je stara, pa ju je zato iznio i stavio u prostoriju gdje su mu bile unuke.

– Djeca su se u jednom trenutku domogla oružja. Po svemu sudeći, ni đed, ni djevojčice nisu znali da se metak nalazi u cijevi. Djevojčice su bile okrenute jedna prema drugoj i prava je sreća da L. Đ. nije teže povrijeđena – objašnjava izvor blizak celom slučaju i upozorava da, primjera radi, dijabola može da prođe kroz očni kanal direktno u mozak.

Sedmogodišnja L. Đ. je primljena u dječiju bolnicu u Tiršovoj u svjesnom stanju, gde će najvjerovatnije biti operisana kako bi joj bila izvađena dijabola i time spriječeno trovanje krvi.

Majka upucane djevojčice B. Đ. je saslušana u policiji zbog incidenta koji se dogodio. Ona je rekla da nije bila kod kuće, ali da su joj ukućani prenijeli da se radi o dječijoj igri.

Izjavu inspektorima dala je i majka djevojčice N. J., koja je upucala sestru od tetke ponovivši istu priču. Najpotresnije je ipak u razgovu sa policijom reagovao đed, koji je tvrdio da ih je uvijek dobro čuvao, te da sebi nikada neće oprostiti zbog incidenta koji se dogodio.

Inspektori su oduzeli pušku D. S. (67) i poslali na vještačenje, koje bi trebalo da da konačne odgovore na pitanja da li je iz nje pucano, da li je u pitanju vazdušna ili malokalibarska puška, kao i koliko dugo je u ilegalnom posjedu.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com