Podgorički “Putevi” vrijedno radili protekle nedjelje - Volim Podgoricu

Podgorički “Putevi” vrijedno radili protekle nedjelje

“Putevi” d.o.o. Podgorica, u prethodnoj nedjelji završili su radove na asfaltiranju i proširenju saobraćajnica u Opštini Tuzi – MZ Milješ ukupne dužine 310 m i MZ Dinoša u dužini od 370 m, zatim radove na putnom pravcu Dinoša – Toeđ, na dužini od 100 m širine, kao i radove na proširenju postojeće saobraćajnice Vuksanlekići – Pothum, na dužini od 2.800 m.

Završeni su radovi na izgradnji sportskih poligona (dimenzija 20,00 x 40,00m) – MZ Vranj, MZ Vladne i MZ Milješ, sanaciji udarnih rupa na putnom pravcu Vuksanlekići – Pothum i na putu za Hote, kao i ugradnji usporivača brzine u MZ Vranj.

Paraleno si izvođeni radovi na saniranju udarnih rupa na području Opštine Golubovc – Mojanovići, Botun, Ljajkovići, Bijelo Polje, Goričani, Balijače i Mojanski krst, kao i na području grada u ulicama Svetozara Markovića, Bracana Bracanovića, Vukosave Božović, V Proleterske, Manastirskoj, Zagrebačkoj, na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na putu ka Marezi i u Dajbabama.

Izrađene su trotoarske površine na Starom aerodromu ugrađene su slivničke rešetke atmosferske kanalizacije u Fruškogorskoj ulici i ugrađeni zaštitno-ukrasni stubići u Ulici Veljka Vlahovića i na Bulevaru Serdara Jola Piletića. a završeni su i radovi na ugradnji usporivača brzine kretanja motornih vozila u ulicama Vlada Ćetkovića, Đoka Miraševića, Manastirskoj, Obodskoj, Studentskoj, Bora Tamindžića, Dalmatinskoj i na Malom brdu (kod Njemačke ambasade).

Obilježena je horizontalna signalizacija na potezu: Bulevar Peka Dapčevića i Vilija Branta do raskrsnice sa ulicama Franca Rozmana i Nikole Tesle Cetinjski put do skretanja za Kokote i ugrađena putna ogledala u Dajbabama. Obezbjeđen je odron na putu vertikalnom signalizacijom u mjestu Treskavac – Kuči i radovno su obavljeni radovi na hitnim intervencijama na području Glavnog grada.

U toku su radovi na mašinskoj ugradnji asfalta na pripremljenoj podlozi u Dinoši – Opština Tuzi, ručnoj ugradnji asfalta na pripremljenoj podlozi u MZ Zagorič, mašinskom iskopu i tamponiranju terena FK “Kom” u MZ Proleter, kao i mašinskom profilisanju i tamponiranju postojeće saobraćajnice u Opštini Tuzi.

U narednom periodu, radnici našeg privrednog društva će raditi na ugradnji usporivača brzine u Šipčaniku, ručnoj pripremi oštećenog asfalta za sanaciju u Opštini Golubovci, i mašinskom profilisanju i tamponiranju makadamskih saobraćajnica u mjestu Šušunja – Opština Golubovci.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com