RODITELJI TIVĆANKI LJUTI NA MEDIJE: Naše ćerke nikada nisu ušle u Porto, a kamoli na JAHTU - Volim Podgoricu

RODITELJI TIVĆANKI LJUTI NA MEDIJE: Naše ćerke nikada nisu ušle u Porto, a kamoli na JAHTU

Roditelji Tivćanki Anđele i Nives Brandmajer, koje su prije nekoliko dana nestale, ali su, na sreću, već sjutradan bile u svom domu, zahvalili su svima koji su im iskreno i od srca pružili pomoć i podršku u potrazi za njihovim kćerkama.

Oni su naglasili da sa ćerkama imaju veoma prisan i dobar odnos, kao i da izlaze samo u dogovoru sa njima, vraćaju se kući na vrijeme, a ako se i desi da zboig nečega kasne, jave se i kažu kada će doći.

Roditelji djevojčica ogorčeni su zbog spekulacija pojedinaca i, kako navode, pojedinih medija o navodnom odlsku djevojčica u Porto montenegro.

Saopštenje roditelja prenosimo integralno:

“Upravo zato što se radi o dvije pristojne i odgovorne djevojčice, odlične učenice (Anđela je maturant i lučonoša), dobitnicama brojnih nagrada i priznanja, koje su kulturne i pristojne, mi smo odmah po njihovom nestanku obavjestili dežurnu službu Odjeljenja bezbjednosti Tivat, kojima se neizmjerno zahvaljujemo na uloženom trudu i ljuubaznosti. Posebno se zahvaljujemo inspektoru Dejanu Vujačiću koji je se svo vrijeme potrage za djevojčicama maltene nije odvajao od nas.

Možda je strogo, ali naša djeca se vraćaju rano kući, po dogovoru. NIkada nisu provele noć van kuće, niti prespavale kod nekog i zato nećemo dozvoliti da bilo ko vrijeđa dostojanstvo i čast naše djece.

One nisu ni ušle u Porto, a kamoli na neku jahtu, što potvrđuje lično višesatno pregledanje snimanka svih kamera u Porto Montenegru od strane koordinatora za bezbjednost Stefana Bijelića, koji to može potvrditi i kome se takođe iskreno zahvaljujemo.

Ovo je jedna od bezbroj situacija u kojima se pokazuje koliko izopačenosti i zlonamjernosti kod pojedinih ljudi ima, kao i kod nekih novinara koji su iznijeli niz laži, kleveta i dezinformacija. Nasuprot njima jedan broj novinara i redakcija, među kojima posebno Radio Tivat, bio je vrlo profesionalan i mi im se zahvaljujemo.

Da se nije prekinula veza kada su djeca pokušala da stupe u kontakt sa nama (sa tuđeg telefona jer su baterije na njihovim bile prazne) i objasne gdje su i da im je pobjegao autobus, do ovoga ne bi ni došlo.

Srećnio smo što su naša djeca ponovo na okupu, jer su oni naše najveće blago. Svima želimo svaku sreću!”, navodi se u saopštenju Gordane i Đanija Brandmajera, roditelja djevojčica.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com