BRUKA: Srpski vaterpolisti OSVOJILI ZLATO, Toma Nikolić im čestitao SREBRO (VIDEO) - Volim Podgoricu

BRUKA: Srpski vaterpolisti OSVOJILI ZLATO, Toma Nikolić im čestitao SREBRO (VIDEO)

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić obrukao se pošto je vaterpolistima Srbije čestitao drugo mjesto na završnom turniru Svjetske lige u Kini, iako su naši “delfini” odbranili titulu u ovom takmičenju.

Vaterpolisti Srbije su ranije danas u finalu Svjetske lige pobijedili selekciju SAD-a i po četvrti put uzastopno osvojili ovo takmičenje.

Iz Službe za saradnju sa medijima predsjednika Srbije prvo je stigla čestitka sledeće sadržine.

“Predsjednik Republike Tomislav Nikolić čestitao je vaterpolo reprezentaciji Srbije osvajanje drugog mjesta u Svjetskoj ligi

Uz velike muke, uz brojne prepreke, svojim trudom, znojem i samopožrtvovanjem ste još jednom ste obradovali Otadžbinu i sve naše građane time što ste se plasirali u sam vrh Svjetske lige. Iako nam je ovaj put na kraju sreća okrenula leđa, vi ste ponovo cijelom svijetu pokazali kako se bore pravi šampioni. Srbija, vaša zemlja, vam je još jednom zahvalna”, ističe se u poruci predsjednika Nikolića.

Potom je stigla ispravka iz Službe za saradnju sa medijima Predsjednika Republike.

“Predsjednik Republike Srbije Tomislav Nikolić čestitao je vaterpolo reprezentaciji Srbije osvajanje prvog mjesta Svjetske lige u Kini. Još jednom ste velikim samopožrtvovanjem, upornošću i ličnom hrabrošću pokazali cijelom svijetu da Srbija, iako geografski mala zemlja, može da se mjeri i sa najvećim i najbogatijim državama, samo ako smo složni i ako zapnemo svi kao jedan. Otadžbina vam je zauvijek zahvalna”, ističe se u poruci predsjednika Nikolića.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com