GAZDA IZ BUDVE SE NABACIVAO RADNICI IZ KRAGUJEVCA: Njen momak mu je RAZBIO NOS i zaglavio u zatvoru! - Volim Podgoricu

GAZDA IZ BUDVE SE NABACIVAO RADNICI IZ KRAGUJEVCA: Njen momak mu je RAZBIO NOS i zaglavio u zatvoru!

Umjesto da radnici S. M. isplati zaradu, Žabljačanin kod kog je radila psovao je i tukao njenog dečka, Kragujevčanina Danila Dašića (23), i izbjegao svaku odgovornost, piše Blic.

Danilo i S. M, studenti Pravnog fakulteta u Kragujevcu, u Budvu su došli da zarade za školarinu.

– Stigli smo 11. juna, dva dana kasnije sam našla posao kod njega. Prodavala sam parfeme na tezgi na šetalištu u Budvi. On je odmah počeo da mi se nepristojno nabacuje i brzo je promijenio dogovor koji smo imali – objašnjava S. M.

Zato je već 16. juna odlučila da napusti posao. To je i rekla gazdi i tražila mu je da je isplati za dane koja je radila, ali on je to odbio.

– Plakala sam, rekla sam Danilu šta se dogodilo. On je vidio gazdu u kafiću i rekao mu da me isplati. Gazda je počeo da psuje i da ponavlja: “Znaš li ti ko sam ja?”. Gađao je Danila pikavcem. Udario me je po licu, nakon čega ga je Danilo udario – objašnjava studentkinja.

U tuči je teži kraj izvukao Žabljačanin. S. M. je pozvala policiju, ali su oni priveli njenog dečka.

– Prebačen je u Spuž i određen mu je pritvor. Protiv njega je podnijeta prijava za nanošenje teških tjelesnih povreda – priča rezignirano studentkinja.

 

– Angažovali smo advokata kako bismo tužili gazdu, jer izgleda da neće biti gonjen po službenoj dužnosti. Neću iz Budve dok je Danilo u pritvoru – kaže Kragujevčanka.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com