Home / ŽIVOT + / Horoskop / HOROSKOP ZA 26. JUN: Rakovima nova taktika donosi uspijeh, Škorpije napokon provode miran dan

HOROSKOP ZA 26. JUN: Rakovima nova taktika donosi uspijeh, Škorpije napokon provode miran dan

Horoskop za nedelju. Saznajte da li će vam zvijezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

OVAN

Danas udarate temelje nekom boljem i srećnijem životu koji ćete u bliskoj budućnosti početi da živite. Naziru se već danas konture vrlo zanimljive i prosperitetne budućnosti koja dolazi, i vezano za posao, ali i ljubav.

BIK

Kritike vas prate na svakom koraku, mnogi se truda da vas (po)vuku unazad ali vi se ne obazirete ni na koga i ni na šta! Danas vaša urođena tvrdoglavost dolazi do punog, i to samo pozitivnog, izražaja. Zdravlje je odlično danas.

BLIZANCI

Danas se čuvajte prehlade. Izbegavajte konzumaciju prevelike količine preterani hladnih napitaka ili poslastica. Ne izlažite se suncu i prevelikim vrućinama. Budite umereni u svemu i svim situacijama danas.

RAK

Imate problem sa povjerenjem. Teško vam je da nekome poklonite svoje povjerenje bez dodatne provjere. Međutim, u tim provjerama možete da budete prilično iritantni i da to čak ide i do te mjere narušite neke postojeće relacije! Opustite se!

LAV

Pripazite na hranu koju danas unosite u organizam. Izbjegavajte tešku i začinjenu hranu da ne biste imali problema sa varenjem. Krećite se danas više. Bavite se sportom, bolje ćete se osećati.

DJEVICA

Imate problem da nekome povjerujete u njegove, za vaše pojmove previše slatke i nerealne, riječi. Ipak, probajte tom nekom da date šansu jer nije da nema veliki dio istine u onome što priča!

VAGA

Radujte se malim stvarima, makar danas! Napustite svoje megalomanske ideje. Želje i ambicije. Potrudite se da, makar danas, budete malo više na zemlji. Mnogo bolje ćete se osjećati.

ŠKORPIJA

Veče provodite u zagrljaju i vrlo intenzivnoj razmjeni emocija sa voljenom osobom koja će da vas preporodi. Na poslu je situacija hronično nestabilna! Ne pokušavajte da je mjenjate. Prihvatite je kao takvu!

STRELAC

Nekad ste i sami sebi prilično nevjerovatni. Nekad, kao danas, ne možete da shvatite sebe i svoje postupke koji vam se čine iracionalni i prilično štetni po vas. Ali, takođe, nema nikakvih loših posledica. Uvijek se, kao i danas, nekako izvlačite?!

JARAC

Krut stav i nastup koji stavlja samo vas i vaše interese u prvi plan, pogotovo u ljubavi, ali i poslu, neće vam puno dobra i sreće donijeti. Danas je potrebno, više nego ikada prije, da budete otvoreniji i fleksibilniji!

VODOLIJA

Vi volite kad drugi puno pričaju a vi radite. Uživate u toj situaciji u kojoj znate da ste na neki način dominantni, moćniji i stabilniji od bilo koga drugog. Vi ste veliki radnik i inače a danas je i sreća na vašoj strani!

RIBE

Ako ne uspijete jednom i na jedan način, probajte još neki put i promjenite pristup! Ne dižite tako lako ruke od svega i ne reagujte srcem toliko. Probajte da maksimalno racinjalno doživite svaku situaciju u kojoj se nalazite!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *