Popularna britanska soul pjevačica Džoš Ston održala nezaboravan koncert u Tivtu - Volim Podgoricu

Popularna britanska soul pjevačica Džoš Ston održala nezaboravan koncert u Tivtu

Vrlo popularna britanska soul i R’n’B zvijezda Džos Ston nastupila je sinoć prvi put u Crnoj Gori u plažnom klubu Almara na Oblatnom u Tivtu, priredivši nezaboravan ugođaj zvanicama Luštice Bay, novog turističkog grada na Jadranu.

Nesvakidašnji koncert dio je akcije podrške razvoju ekološke svijesti, organizovane po prvi put u Crnoj Gori u saradnii sa Lušticom Bay, pa je internacionalna soul diva donirala honorar crnogorskim “zelenim” nevladinim organizacijima među kojima su Centar za zaštitu i proučavanje ptica CZIP i međunarodni centar za održivu kulturnu saradnju “Krug” sa sjedištem u Londonu i ograncima u Crnoj Gori.

Koncert je priređen u sklopu “Joss Stone Total World Tour” kojom pjevačka zvijezda ima za cilj da posjeti i pjeva u svakoj državi svijeta i istovremeno podrži podizanje globalne ekološke svijesti.

“Luštica Development je u potpunosti posvećen razvoju Luštica Bay projekta na ekološki održiv način i kao dio te posvećenosti – generalno podizanju svijesti o ekološkom upravljanju. Tako da, kada nam je ponuđena prilika da otpočnemo saradnju sa Džoš Ston kako bismo podržali crnogorske ekološke NVO, vrlo rado smo prihvatili”, rekao je Daren Gibson, izvršni direktor Luštica Development koja razvija projekat Luštica Bay.

“Ovaj koncert je divan primjer kako “green culture”, u ovom slučaju muzika, može sve da nas ujedini u davanju podrške u očuvanju onoga što se tiče svih nas – a to je naše okruženje, priroda i naša planeta. Luštica Development je prepoznala važnost ove misije i omogućila održavanje ovog koncerta”, istakla je Vesna Sokolovska JJovićević, osnivač i vizionarka NVO Krug (green culture networking).

Internacionalna pjevačka zvijezda koju često upoređuju sa Aretom Frenklin, oduševila je publiku na koncertu, a njen silazak u publiku sa kojom je otpjevala nekoliko pjesama, podigao je na noge nekoliko stotina gostiju. Raskošnim talentom, jedinstvenim glasom i nenadmašnim nastupom potpuno je osvojila publiku na Almari. Nastupivši bosonoga u dugoj bijeloj haljini, 29-godišnja soul diva sa jednim Grammy-jem i više od 12 miliona prodatih primjeraka albuma, i sinoć je pokazala neizmjernu strast za muzikom koju izvodi i plijenila nespornom harizmom.

(CdM)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com