POVRIJEĐENI CRNOGORCI: PUCANO u “audi” CETINJSKIH registracija! - Volim Podgoricu

POVRIJEĐENI CRNOGORCI: PUCANO u “audi” CETINJSKIH registracija!

Dva muškarca su povrijeđena su u pucnjavi u Novom Sadu, koja se sinoć oko 21 sat desila u užem centru grada, pišu “Večernje novosti”.

U pucnjavi  u nedelju oko 21.00 u Ulici Vase Stajića u Novom Sadu, ranjena su dvojica muškaraca.

Hici ispaljeni u crni „audi A6“ cetinjskih registarskih oznaka, povrijedili su, kako “Večernje novosti” nezvanično saznaju, crnogorskog državljanina S.K. iz Kotora i V.V, takođe iz Crne Gore.

U crni „audi“ dok se kretao, ispaljeno je više od deset metaka, a pucale su za sada dvije nepoznate osobe koje su, po pričama očevidaca, bile na motoru. Policija je brzo stigla na lice mjesta, a cijeli grad je blokiran, i za napadačima se traga.

Kako “Večernje novosti” nezvanično saznaju, povrijeđeni Kotoranin S.K. je navodno vođa jedne od kriminalnih grupa u Crnoj Gori, dok je drugi ranjeni V.V. koji je bio u „audiju“, njegov telohranitelj.

Dok traje potraga za napadačima, operativci provjeravaju i da li ovaj oružani napad, eventualno ima veze sa obračunima na crnogorskom primorju, odnosno Tivtu i Kotoru.

“Večernje novosti” pišu da je pucnjava je uznemirila stanovnike ove ali i okolnih ulica, a zbog ispaljenih hitaca su se oglasili i alarmi na automobilima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com