UHAPŠEN PODGORIČANIN: Krao bakarne žice Telekomovih kablova! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Krao bakarne žice Telekomovih kablova!

Službenici podgoričke policije uhapsili su Jovicu Drakulovića zbog sumnje da je na više lokacija krao bakarne žice Telekomovih kablova, koje je potom topio i prodavao.

Time je policija stala na kraj učestalim krađama provodnika usljed kojih su minulih dana na hiljade građana Crne Gore ostali bez telefonskog signala.

Drakuloviću se na teret stavlja da je počinio četiri takve krađe kojima je ovoj kompaniji za pružanje tekomunikacijskih usluga nanijeta šteta od više stotina eura, saznaju Dnevne novine u policiji.

Na problem sve češćeg nestanka kablova nedavno su ukazali i iz Telekoma. Oni su tada saopštili da su sve krađe izvršene tokom noći ili u ranim jutarnjim satima, te da ekipe zadužene za otklanjanje smetnji saniraju nastale prekide u najkraćem vremenu, u većini slučajeva istog dana, kako bi omogućili funkcionisanje servisa.

“Namjerna oštećenja telekomunikacione infrastrukture, koja uzrokuju brojne probleme prije svega krajnjim korisnicima, prijavljena su nadležim organima. Tokom 2015. godine zabilježeno je preko 80 slučajeva krađe kablova, dok je učestalost krađa ove godine porasla u proteklih nekoliko sedmica”, stajalo je u nedavnom saopštenju Telekoma.

2 komentara

  1. Nice post. I study something tougher on totally different blogs everyday. It is going to always be stimulating to learn content from different writers and observe a little bit something from their store. I’d choose to make use of some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link in your web blog. Thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com