29 ČLANOVA DPS ZETE: Dovešćemo do sloma kleronacionalističkih struktura u Zeti - Volim Podgoricu

29 ČLANOVA DPS ZETE: Dovešćemo do sloma kleronacionalističkih struktura u Zeti

Crna Gora i Demokratska partija socijalista odnijeće pobjedu u Zeti, a mi ćemo se potruditi da ta pobjeda u našem zavičaju bude jedna od najvećih koje Zećani pamte od uvođenja višestranačja, kaže 29 članova Dempkratske partije socijalista Zete koji potpisuju saopštenje.
“Poručujemo onim našim protivnicima koji nam kače mete među komšijama i bratstvenicima, da su nas posebno time motivisali da damo puni doprinos borbi koja će dovesti do aspolutnoga sloma kleronacionalističkih struktura sa područja Zete.
Očito je da među našim političkim suparnicima vlada panika, jer kako drugačije ocijeniti stanje uma onih koji pod velom noći kače imena komšija na saobraćajnu signalizaciju, nazivajući ih špijunima?! Zar da se uplašimo od onih koji sa lažnih profila blate i kleveću ugledne mještane Zete? Pozivamo ih da se zapitaju kome je takvo ponašanje svojstveno. I pozivamo ih da se zamisle nad time kako će nas srijetati nakon 30. avgusta, kad će im i konačno postati jasno da su uslužna usta koja služe isključivo da iz mraka laju, lažu i kleveću”, navode u saopštenju.
Borba za slobodu Crne Gore, kako navode, nikad nije bila jednostavna.

“Ali bilo je lako našim precima ginuti za tu našu svetinju, jer su znali da Crnu Goru i njenu slobodu ostavljaju u ruke ne izdajnicima i izrodima, ne tuđim metlama i lopatama, no kućićima i sojevićima. Zato neka naši politički protivnici ne misle da nas mogu zastrašiti lažima, kletvama i klevetama, nego neka smišljaju kako će, nakon ubjedljivoga poraza koji će doživjeti, postaviti odbranu na crnogorskim sudovima. A tužićemo ih, naravno, kad za to budemo imali vremena”, zaključuju u saopštenju koje potpisuju:

Bato Vukićević
Vesko Drakić
Dejo Knežević
Marko Kračković
Miroslav Boljević
Predrag Šanović
Rajo Šuškavčević
Dragan Šuškavčević
Dražen Petričević
Peđa Kaluđerović
Srećko Raičević
Dejan Miranović
Dragan Marović
Budo Boljević
Ratko Vujačić
Šato Klikovac
Dražen Bjelobrković
Gaga Klikovac
Goran Škatarić
Predrag Madžarović
Goran Đuranović
Ljubiša Maksimović
Milo Bjelobrković
Dragan Maraš
Neđo Lukić
Željko Lukić
Vero Maraš
Zarija Kračković
Mladen Vujačić

7 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com