Ovo su NAJSEKSI sportske NOVINARKE na svijetu! - Volim Podgoricu

Ovo su NAJSEKSI sportske NOVINARKE na svijetu!

Ima li bolje kombinacije od odlične utakmice i superzgodnog cure koja oznojenim igračima postavlja pitanja van terena?

Ove dame su ubistveno seksi i spremne da izrešetaju sportiste i trenere o utiscima nakon utakmica, a zbog njihovog šarma i ljepote rijetko koje pitanje ostaje neodgovoreno.

Udahnite duboko…

2906kejtKate Abdo: Izvještava na njemačkom, španskom, engleskom i francuskom. Jedna je od najboljih sportskih novinarki na svijetu. Svom mikrofonu „privela“ je sve najveće zvijezde sporta u istoriji i često naglašava koliko obožava fudbal. Izvještavala je s nekih od najgledanijih utakmica, a njezin izgled i sposobnosti odgovaraju upravo najelitnijim ligama na svijetu.

2906vebKatherine Webb: Novopečena mama proslavila se nakon finala Superboula kada je jedan novinar zapazio u gomili akreditiranih kolega i njenu sliku podijelio na društvenim mrežama. Lijepa Katherine je u jednom danu dobila 175.000 pratilaca na Twitter-u.

2906himenaJimena Sanchez: Izgled ove sportske novinarke proprocionalan je popularnosti fudbalera u Latinskoj Americi iz koje stiže. Ako nijeste fan meksičkih sportskih programa, dovoljno je zaviriti na njen Instagram profil. Možda nije ni bitno što govori…

2906sara

Sara Carbonero: Naravno da je nijesmo zaboravili. Iker Kasiljas poljubio je 2010. godine usred intervijua, a sve ostalo je istorije. Danas su u braku i imaju djecu, a Sara je dalje jednako lijepa.

2906marisol1Marisol Gonzalez: Ime joj sasvim pristaje uz lice i tijelo. Lijepa meksička novinarka uljepšava utakmice tamošnje lige svojom pojavom na malim ekranima.

(Izvor i foto: Index.hr/M.Ra, Instagram/Facebook)

2 komentara

  1. An fascinating discussion will probably be worth comment. I’m sure that you need to write read more about this topic, may well become a taboo subject but generally everyone is not enough to chat on such topics. To another location. Cheers

  2. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything such as this prior to. So nice to locate somebody with many original ideas on this subject. realy i appreciate you for starting this up. this fabulous website is one area that is needed online, someone with a bit of originality. helpful purpose of bringing a new challenge towards web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com