Počeo četvrti Southern Soul Festival - Volim Podgoricu

Počeo četvrti Southern Soul Festival

U ritmu soul, funk, jazz, disco house muzike, juče su se na dva stejdža – Bar i Organic, smjenjivali brojni DJ-evi poput rezidenta festivala kao što su Dom Servini, Spacewalker, Phillie P i legenda Patrick Forge, zatim Kev Beadle, Dee Brown i najveće zvijezde večeri: Rich Medina i Rainer Trueby.

I ove godine Southern Soul je potvrdio da je jedan od najboljih boutique festivala u ovom dijelu Evrope, što govori i činjenica da je prvog dana festivala bilo blizu 2000 ljudi iz raznih djelova Evrope i svijeta.

Drugog dana festivala nas očekuje uzbudljiv program na tri stejdža, a posebno najavljujemo nastupe Ed Motta, Dayne Arocena i Yussef Kamaal trija na glavnoj bini festivala.

Satnica festivala

Pored njih publiku očekuju još i nastupi: Kiko Navarro, Fouk, Ahh, K15, Mike Steva, Tomo Ricov, Joe DavisMucho Soul, Paul Mirphy i rezidenati festivala Shuya Okono i Eddy Ramich.

Do kraja festivala publika će uživati u live nastupima muzičara kao što su: Marcos Valle, Peven Everett i Nicola Conte, koji dolazi sa pjevačicom Stefanijom Dipierro i nastupima DJ-eva iz cijelog svijeta među kojima izdvajamo: Saint James, The Reflex, Baris K, Nick Hosier, Emanuella De Luca, Marcel Vogel.

Iza programske koncepcije festivala stoji tim vrlo uglednih muzičkih kritičara, muzičara, selektora i disk džokeja iz svih djelova svijeta. Rezultat velikog rada i istraživanja jeste programska koncepcija festivala, koja se u prve tri godine gradila da bi došla do današnjeg nivoa – nivoa koji odlikuje programska dosljednost, promišljanje, edukativni karakter, ali i praćenje svih muzičkih trendova Jazz & Soul muzike.

1 komentar

  1. whoah this blog is fantastic i love reading your articles. Keep up the good work! You know, many people are searching around for this info, you could help them greatly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com