UBICA IZ ŽITIŠTA: Ne kajem se ako su svi mrtvi. Jesu li svi mrtvi? (VIDEO) - Volim Podgoricu

UBICA IZ ŽITIŠTA: Ne kajem se ako su svi mrtvi. Jesu li svi mrtvi? (VIDEO)

 

Siniša Zlatić (38) iz Žitišta, koji je u kafiću Makijato iz puške usmrtio Dijanu Savanović i još četvoro nevinih ljudi, a ranio 22, u policiji je hladnokrvno rekao da se ne kaje za počinjen masakr.

Žrtve
Žrtve

On je, kako saznajemo od strica ubijene Dijane Savanović Zlatić, hladnokrvno pričao zašto je riješio da ubije bivšu suprugu Dijanu.

Na pitanje policije da li se kaje zbog onog što je učinio, Siniša je hladnokrvno rekao “ne”, priča za Telegraf Dijanin stric Draško.

– Išao je Dijanin zet u policiju. Kaže, kad su Sinišu pitali da li se kaje, da je rekao: “Ne kajem se, ali ako su svi mrtvi”.

A zatim je upitao policajce: “Da li su mrtvi?”

– Ubio sam je zato sto sam ubijeđen da je bila u ljubavnoj vezi sa Stevanom Jojićem. Nisam mogao to da podnesem.

Kad sam je vidio s njim u društvu, pala mi je klapna. Napustio sam kafić. Prošao sam pored nje i pogledao je, a ona se smijala s društvom.

Otišao sam kući, uzeo „kalašnjikov“ i dok sam išao prema kafiću, razmišljao sam kako ću ubiti nju i njega.

Kad sam stigao, stao sam i viknuo: „Kurvo, gotovo je, bićeš samo moja i ničija više“ i ubio sam je. I nije mi žao. Onda sam njega, a onda se više ne sjećam – rekao je navodno Zlatić, a prenose mediji.

– Pucao sam na kog sam stigao.

Morao sam da je ubijem jer nisam mogao da živim bez nje, iako je dobro vodila računa o našem sinu, koji je sad siroče – pričao je on navodno na saslušanju u policiji, bez trunke kajanja i ne žaleći druge nedužne ljude koji su ubijeni ili ranjeni.

(Izvor: Telegraf.rs)

/ #NSulice / Video: Info centar Žitište /Vest koju smo upravo dobili, ne radi se o Novom Sadu, ali je u pitanju težak zločin u mestu Žitište kod Zrenjanina gde je u kako za sada saznajemo nasumičnom napadu iz kalšnjikova na festivalu "Chicken fest" na licu mesta ubijeno više mladih osoba, dok je preko 30 osoba ranjeno. Napad se dogodio u prepunoj bašti kafića "Machiato" u kom je nastupao učesnik Zvezda Granda, Zoran Bušin. Napadač je kako navode svedoci prvo pucao na jednu devojku a zatim je počeo nasumičnu rafalnu paljbu po gostima. Za sada raspolažemo nezvaničnom informacijom da je jedna od ubijenih devojka iz Banatskog Karađorđeva sa inicijalima J.P. Nezvanično napadač je takođe meštanin, a kako saznajemo veliki broj vozila hitne pomoći sa ranjenima pristiže i u Novi Sad, dok je Zrenjaninski urgenti centar pun ranjenih osoba. lekari se trenutno bore za živote nekoliko ljudi. Kako se moglo čuti među meštanima motiv napada bi mogao biti ljubomora, Sve informacije su nezvanične. Uskoro više

Gepostet von Nsuzivo.rs am Freitag, 1. Juli 2016

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com