Jedan od najboljih festivala u ovom dijelu Evrope: Završen četvrti Southern Soul festival - Volim Podgoricu

Jedan od najboljih festivala u ovom dijelu Evrope: Završen četvrti Southern Soul festival

U ritmu soul, funk, jazz, disco house muzike, prethodna četiri dana su se na tri stejdža – Main, Bar i Organic, smjenjivali brojni bendovi, koji su oduševili  publiku, poput Ed Motta, Peven Everett, Yussef Kamaal Trio, Marcos Valle, Dayme Arocena, Nocola Conte i Stefania Di Pierro.. ali i DJ-evi kao što su Dom Servini, Spacewalker, Phillie P i legenda Patrick Forge, zatim Kev Beadle, Dee Brown, Kiko Navarro, Rich Medina, Rainer Trueby, Paul Murphy, Mucho Soul, Shuya Okino, Eddy Ramich, Saint James…

“I ove godine Southern Soul je potvrdio da je jedan od najboljih i najpriuštivijih boutique festivala u ovom dijelu Evrope.  Tokom četiri dana festivala bilo više od 12.000 posjetilaca iz raznih djelova Evrope i svijeta.
Uzbudljiv program na tri stejdža, držao je publiku na plaži do ranih jutarnjih časova”, kaže se u saopštenju organizatora.

Nastupi DJ-eva, kao što su: Kiko Navarro, Fouk, Ahu, K15, Mike Steva, Nick Hosier, Marc Vogel, Baris K, Tomo Ricov, Joe Davis, Paul Murphy, Nicola Conte i tradicionalno Shuya Okono i Eddy Ramich, obilježili su ovogodišnje izdanje Southern Soul festivala.

Pored izuzetne muzičke ponude, posjetioci Festivala mogli su da uživaju u odbojci na plaži, jogi, brojnim nagradnim igrama..

“Iza programske koncepcije Festivala stoji tim vrlo uglednih muzičkih kritičara, muzičara, selektora i disk džokeja iz svih dijelova svijeta. Rezultat velikog rada i istraživanja jeste programska koncepcija festivala, koja se u prve tri godine gradila da bi došla do današnjeg nivoa – nivoa koji odlikuje programska dosljednost, promišljanje, edukativni karakter, ali i praćenje svih muzičkih trendova Jazz & Soul muzike”, poručuju organizatori.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com