Home / NOVOSTI / Hronika / PRODAVAC UMRO NA PIJACI: Evo kako su kažnjeni KOMUNALCI
Foto: Čitalac Blica / Privatna arhiva

PRODAVAC UMRO NA PIJACI: Evo kako su kažnjeni KOMUNALCI

Na zahtjev Nikole Ristića, načelnika beogradske Komunalne policije, sprovedena je interna kontrola kojom su utvrđene nepravilnosti u radu dvojice komunalnih policajaca prilikom događaja na Vidikovačkoj pijaci, nezvanično saznaje “Blic”.

Da podsjetimo, prije šest dana na ovoj pijaci preminuo je prodavac lubenica Vlada Marinković (55) nakon svađe sa dvojicom komunalnih policajaca.

– Na osnovu analize spisa i izjava svih prisutnih kontrolom je utvrđeno da su oni imali nepravilnosti u radu. Ristić je podnio zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka protiv njih gradskoj upravi i oni će biti suspendovani do okončanja postupka – kaže izvor upoznat s događajima.

Uviđaj na Vidikovačkoj pijaci

Takođe, kako “Blic” saznaje, Više javno tužilaštvo pokrenulo je predistražni postupak, a zaštitnik građana sproveo je kontrolu u ovoj gradskoj službi.

Naime, kako je ispričala Ljiljana, supruga pokojnog Marinkovića, Vladimiru koji je zakupac tezgi na Vidikovačkoj pijaci tog dana prišla su dvojica komunalnih policajaca koja su mu prigovarala jer su neke od lubenica bile na podu.

Ona je navela i da su pomenuta dvojica policajaca već duže vrijeme maltretirala njenog supruga, koji je inače imao dva infarkta i koji se tokom rasprave sa njima u jednom trenutku srušio i umro, najvjerovatnije od srčanog udara.

PRODAVAC LUBENICA UMRO USRED SUKOBA SA KUMUNALCEM: Ovako su građani izrazili REVOLT!

TRAGEDIJA: Prodavac lubenica preminuo tokom rasprave sa komunalcima

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com