TRAŽI SE ZAKUPAC SOLANE: Moraće da PROIZVODI SO - Volim Podgoricu

TRAŽI SE ZAKUPAC SOLANE: Moraće da PROIZVODI SO

Ulcinjska solana mogla bi ponovo da – proizvodi so. Ukoliko bude zainteresovanih na poziv stečajne uprave za izdavanje u zakup preduzeća na period od godinu dana.

Početna cijena je 2,4 hiljade eura mjesečno, kao  i pokrivanje troškova održavanja i zaštite cjelokupne nepokretne i pokretne imovine.

Javno preduzeće Nacionalni parkovi Crne Gore je krajem avgusta prošle godine zaključio ugovor o jednogodišnjem zakupu cjelokupne nepokretne i pokretne imovine Solane.

Zainteresovani ponuđači, domaći i strani građani i preduzeća, imaju obavezu da organizuju proizvodnju i preradu soli na terenima i sa opremom Solane ili obavljanje srodnih djelatnosti koje su kompatibilne prostornim, prirodnim i materijalnim potencijalima kompanije.

Budući zakupac ima obavezu da otkupi zalihe sirove i upakovane soli, rezervne djelove i ambalažu i obezbijede stručni kadar za realizaciju poslovno-tehničke saradnje ili zakupa.

Zainteresovani ponuđači moraju imati iskustvo, odnosno reference u solarstvu ili djelatnostima srodnim prostornim, prirodnim i materijalnim potencijalima Solane. Treba da dostave i dokaze o obezbjeđenju stručnog kadra i sredstava ili posebne bankarske garancije, neopozive, naplative na prvi poziv, izdate od bonitetne banke, u visini sredstava neophodnih i planiranih za pripremu i realizaciju planiranih aktivnosti, kao i za održavanje imovine koje je predmet ugovora o zakupu.

Ponude se mogu dostavljati na adresu Privrednog suda u Podgorici u narednih 20 dana, a biće otvorene 27. jula u devet sati u kancelariji stečajnog upravnog.

Prednost će imati ponuđač sa većim iskustvom u solarstvu, koji ponudi više finansijskih sredstava za organizaciju i realizaciju poslovnog procesa sa validnim garancijama banke, i koji ponudi veću cijenu zakupa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com