DA LI STE ZNALI: Ova tri horoskopska znaka obožavaju da varaju! - Volim Podgoricu

DA LI STE ZNALI: Ova tri horoskopska znaka obožavaju da varaju!

Oni koji vjeruju u astrologiju, bi ipak trebalo da povedu računa o horoskopskom znaku svog partnera, jer su prema statistici, ovo najveći preljubnici.

Kažu da ljubav ne bira i da ne možemo da ne možemo da izabremo u koga ćemo se zaljubiti. Oni koji vjeruju u astrologiju, bi ipak trebalo da povedu računa o horoskopskom znaku svog partnera, jer su prema statistici, ovo najveći preljubnici.

OVAN

Vatreni znak poznat po „kratkom fitilju” i izraženom temperamentu. Ipak, ne samo po tome. Ovnovi su poznati kao veoma strastveni ljubavnici kojima je seksualna energija veoma bitna. Brak ih veoma rijetko smiruje, naprotiv, mnogi pripadnici ovog znaka ga loše podnose.

Libido im je uglavnom veći neprijatelj, nego prijatelj, jer vrlo često nisu u stanju da ga kontrolišu. Ovnovi će se zbog „leptirića u stomaku” vrlo lako upustiti u aferu, pa čak i promijeniti partnera, pogotovo ako im „nova ljubav” pruža veće uzbuđenje u krevetu.

VAGA

Zbog svoje neodlučnosti i pretjerane želje da ostave dobar utisak, Vage će se vrlo lako upustiti u flert koji često može da preraste i u nešto drugo.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strasteveni, ali u isto vrijeme maštaju o filmskoj ljubavi koja će im ugađati u svemu. Upravo zbog toga, lako padaju na komplimente, što može biti veoma opasno.

STRELAC

Još jedan vatreni znak koji ne može da zamisli život bez seksa. Počiniće preljubu, ali ne zbog emocija, već isključivo vođen libidom. Strijelčevi ne gledaju na preljubu kao na nemoralni čin, već kao sport koji prosto moraju da upražnjavaju s vremena na vrijeme.

Pripadnici ovog znaka obično vode brigu o svom fizičkom izgledu, a poznati su po svom šarmu kome malo ko može da odoli, piše portal

(Blic)

2 komentara

  1. It’s appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com