GORJELA LJETNJA KUHINA NA ZABJELU: Vlasnik objekta lakše povrijeđen - Volim Podgoricu

GORJELA LJETNJA KUHINA NA ZABJELU: Vlasnik objekta lakše povrijeđen

Jed­no li­ce lak­še je po­vri­je­đe­no po­ku­ša­va­ju­ći da uga­si dr­ve­ni po­moć­ni obje­kat ko­ji je u no­ći iz­me­đu su­bo­te i ne­dje­lje za­hva­tio po­žar u Uli­ci kra­lja Ni­ko­le. Dr­ve­ni obje­kat, ka­ko je sa­op­štio An­dri­ja Ča­đe­no­vić, ko­man­dir Slu­žbe za­šti­te, ko­ri­šćen je kao ljet­nja ku­hi­nja.
-U 2.46 ča­so­va do­bi­li smo do­ja­vu da go­ri dr­ve­ni po­moć­ni obje­kat Pre­dra­ga Le­ko­vi­ća. Po­žar je pri­ja­vio vla­snik objek­ta. Na te­ren je iza­šlo osam va­tro­ga­sa­ca sa tri va­tro­ga­sna vo­zi­la. Po­žar je uga­šen u 3.23 sa­ta. Vla­snik objek­ta je lak­še po­vri­je­đen pri­li­kom in­ter­ven­ci­je – sa­op­štio je Ča­đe­no­vić.
On je na­veo da su va­tro­ga­sci u su­bo­tu uga­si­li se­dam po­ža­ra. Go­re­li su tra­va i ni­sko ra­sti­nje, kon­tej­ne­ri, gu­me i sme­će.
Va­tro­ga­sci su ju­če do 15 ča­so­va uga­si­li pet po­ža­ra. Go­re­la je tra­va u Ma­na­stir­skoj uli­ci, kod Kip­sa na Sta­rom aero­dro­mu, Di­stri­bu­tiv­nog cen­tra, kod fud­bal­skog sta­di­o­na Kom dok su dva pu­ta ga­si­li tra­vu u Uli­ci ser­da­ra Jo­la Pi­le­ti­ća.
Do 15 sa­ti va­tro­ga­sci su pre­ve­zli i tri ci­ster­ne vo­de i to mje­šta­ni­ma Kr­še­va, Sko­ra­ća i Pi­ka­lje.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com