PODGORICA: Filmovi po izboru gledalaca na terasi KIC-a - Volim Podgoricu

PODGORICA: Filmovi po izboru gledalaca na terasi KIC-a

Projekcijom filma „Jackie Brown“ iz 1997. godine u režiji Kventina Tarantina, večeras će na terasi KIC-a „Budo Tomović“ početi ciklus „Filmski snovi na otvorenom – gledaoci biraju“ od 21 sat, a ulaz je besplatan.

– Imajući u vidu da je publika u velikom broju posjećivala filmske revije i cikluse koje smo organizovali tokom proteklih mjeseci, odlučili smo uvažavajući njihove predloge prilikom brojnih anketa da prikažemo filmove recentnih filmskih stvaraoca kao što su: Kventin Tarantino, Vudi Alen i Federiko Felini – ističu iz KIC-a.

U prvom u nizu filmova stjuardesa Džeki Braun uvećava svoja oskudna primanja krijumčareći novac u SAD za prodavca automatskog oružja.

Sjutra će biti prikazan filma „Menhetn“ reditelja Vudija Alena iz 1979. godine, u kojem razvedeni njujorški televizijski scenarista zbog razlike u godinama prekida vezu sa sedamnaestogodišnjom djevojkom, a razlog je bivša ljubavnica njegovog prijatelja.

Posljednjeg dana revije, u srijedu, biće prikazan film Federika Felinija „Sladak život“ iz 1960. godine u kojem rimski novinar Marćelo (Marćelo Mastrojani) neprestano traga za društvenim senzacijama kojima želi da ispuni svoje članke u popularnom dnevniku.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com