PODGORICA: After movie City Groove fest-a (VIDEO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: After movie City Groove fest-a (VIDEO)

Bogata festivalska sezona u Crnoj Gori počela je u Podgorici i to manifestacijom City Groove. Sjajni izvođači i dobra atmosfera obilježili su drugo izdanje  festivala održano na Stadionu malih sportova. U želji da se često prisjete dobre zabave , a da pokažu svima koji su zbog kiše propustili veliku trodnevnu žurku na otvorenom, orgnizatori su napravili after movie u kojem su prikazani najzanimljiviji detalji.

FOTO: Čedomir Markovic

FOTO: Čedomir Markovic
FOTO: Čedomir Markovic

Drugo izdanje festivala koji je održan u Podgorici od 13. do 15. maja donijelo je nastupe blakanske muzičke atrakcije, benda Dubioza kolektiv, kao i rok veterana Partibrejkersa, a po prvi put pod Goricom nastupili su Magnifico i holadnski DJ Fedde le Grand.  Domaća podrška tokom tri večeri bili su DJ Cule, DJ Mr Jools, bend Vertigo i Vanja Radovanović sa VIII2.

FOTO: Čedomir Markovic
„Trudićemo se da i naredne godine budemo na nivou i da u glavni grad Crne Gore angažujemo još atraktivnije izvođače. Hvala svima koji su se ta tri dana kvasili sa nama i kojima kiša nije smetala da se dobro provedu“, saopštili su organizatori.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com