FUDBALERA BOG POGLEDAO: Čudom preživio udes! - Volim Podgoricu

FUDBALERA BOG POGLEDAO: Čudom preživio udes!

Poznati fudbaler Milan Biševac i njegova supruga Ljiljana doživjeli su juče ujutru saobraćajnu nesreću na uglu Kneza Višeslava i Zrmanjske, kod restorana „Mihajlovac“.

Oni su se nalazili u „pežou 307“ kad je na njih naleteo vozač kombija, koji je prošao kroz crveno svijetlo na semaforu.

Udes se dogodio oko 7.30, kad je bračni par Biševac krenuo na trening, zakazan za osam sati.

Žena bila za volanom

– Ljiljana Biševac upravljala je automobilom koji se kretao uzbrdo kad je vidjela da kombi juri ka njima. Na sreću, prikočila je, što im je najverovatnije spasilo živote. Od siline udarca automobil u kojem su bili se zarotirao, pa je djelovalo kao da su se Biševci kretali u suprotnom smjeru.

Prema njegovim riječima, svi akteri nesreće sačekali su dolazak policije.
– Vozač kombija ispričao je da je gledao u telefon, te da nije vidio da je prošao kroz crveno svijetlo.

Milan Biševac potvrdio je da su on i supruga Ljiljana doživjeli saobraćajnu nesreću.
– Šteta na automobilu je velika, ali je nevažno sve što može novcem da se nadoknadi. Mnogo sam se zabrinuo za Ljiljanu jer su mi ona i djeca najvrijedniji. Na sreću, dobro smo, laknulo mi je tek kad sam se uvjerio da nije povređena – kaže Biševac za Kurir.

Crkveno venčanje

Inače, Biševac trenutno igra za Lacio, dok je njegova supruga Ljiljana nedavno doktorirala na prestižnom policijskom fakultetu u Lionu. Ljiljana je, takođe, imala priliku da se usavršava u svjetskom sjedištu Interpola, koje se nalazi u Lionu, kako bi se, kad dođe vrijeme, spremna vratila uspešnoj karijeri koju je imala u srpskoj policiji. Zbog Milanove karijere, oni su nedavno napustili Francusku i preselili se u Italiju.
– Francuska zauzima posebno mjesto u našim životima, to je zemlja u koju smo donijeli našu ljubav. Lagao bih kad bih rekao da posle sjajne i uređene države kakva je Francuska nije teško navići se na promjenu, pa makar ona bila i Rim, odnosno Italija – rekao je nedavno Biševac u intervjuu za Stori.Oni su tad izjavili i da će ove godine obnoviti zaruke i pred Bogom tako što će upriličiti crkveno vjenčanje, i to deset godina posle građanskog.

(Kurir)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com