„Lavice“ protiv Rusije otvaraju međunarodni turnir u Holandiji - Volim Podgoricu

„Lavice“ protiv Rusije otvaraju međunarodni turnir u Holandiji

„Lavice“ su od juče u Ajndhovenu, a danas će protiv reprezentativki Rusije, od 18 časova, otvoriti turnir na kojem nastupaju još domaćin i Švedska.

Sva tri rivala su tri potencijalna rivala našim rukometašicama u četvrtfinalu Olimpijskih igara. Naravno, ako izbore prolaz u drugu fazu.

– Poslije teških priprema, gdje smo manje radili na rukometnim stvarima, ove utakmice će nam dobro doći, iako znamo koliko će biti teško. Greške su za ovu fazu neminovne, ali nama je cilj da poboljšamo neke stvari i da uđemo u pravi takmičarski ritam – kazala je Majda Mehmedović za ARENU.

„Crvene“ će danas od 18 časova odmjeriti snage sa Rusijom, dan kasnije, u istom terminu sa Švedskom, a u četvrtak, od 20.30 časova, očekuje ih duel sa domaćinom, koji je krajem prošle godine na SP stigao, nakon poraza od Norveške, do srebrne medalje.

Prve minute, poslije četvorogodišnje pauze sa terena, upisaće Bojana Popović. Posljednju utakmicu odigrala je 2012. godine u finalu Olimpijskih igara protiv Norveške. Bojana nije mijenjala broj na dresu, sa „17“ na leđima istrčaće na parket.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com