PAJOVIĆ ODLUČAN: Dosta je bilo neoliberalne ekonomije - Volim Podgoricu

PAJOVIĆ ODLUČAN: Dosta je bilo neoliberalne ekonomije

Predsjednik Skupštine Crne Gore i predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović poručio je Baru da je „dosta bilo“ sa konceptom neoliberalne ekonomije u Crnoj Gori, koja je „ostavila veoma teške posljedice“.

Na partijskoj tribini u SO Bar, održanoj u petak veče, Pajović je iskazao zadovoljstvo jačanjem partije na terenu.

“Pozdravljam sve naše pozitivce, znamo šta su sve doživjeli, i dalje su sa nama, vidite koliko nas je ovdje, širimo se, puno širenje biće 16. oktobra. Potrudićemo se da Crna Gora nastavi svoju najsvijetliju tradiciju i od 16. oktobra. Mi na ovim izborima želimo promjene, prije svega želimo da socijalna pravda i solidarnost budu vraćeni na mjesto na kojem su vijekovima bili u Crnoj Gori. Drugo, želimo hitnu promjenu u sferi ekonomske politike  jer nam je eksperiment sa neoliberalnom ekonomijom dug 27 godina nanio izuzetno teške posljedice i vrijeme je da tu država sada ima jaču ulogu nego što je imala do sada” rekao je pored ostalog Pajović.

Na tribini je pjesnik Rajko Joličić kazivao pjesmu posvećenu predsjedniku PCG, na što je Pajović kazao da ga do sada „nisu politički razmazili“, i da je iznenađen ovakvim dočekom.

Govorili su još i predsjednik PCG Bara i predsjednik SO Bar Radomir Novaković Cakan, predsjednica Foruma žena PCG Bara i potpredsjednica Foruma žena partije Slobodanka Hrvatin i potpredsjednica Foruma mladih PCG i predsjednica Mladih PCG Bara Almira Babačić.

Iz rukovodstva PCG na tribini su bili i zamjenica predsjednika stranke Azra Jasavić, potpredsjednica Vlade, poslanici u Skupštini Crne Gore Goran Tuponja i Zorica Martinović i politički direktor Aleksandar Ražnatović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com