Saveljić: Nisam htjela da potpišem lažni bilans, zato sam meta uprave Plantaža - Volim Podgoricu

Saveljić: Nisam htjela da potpišem lažni bilans, zato sam meta uprave Plantaža

Članica Građanskog pokreta URA i predstavnica grupe manjinskih akcionara Plantaža Valerija Saveljić optužila je tu kompaniju da je pokušala da joj namjesti potpisivanje lažnog bilansa prošle godine u ovo doba koji nije htjela da potpiše, te da je zbog toga meta uprave Plantaža.

Reagovanje Saveljić:

U svom reagovanju “URA opet juriša na Plantaže“, uprava Plantaža kaže da sam “kontraverzna” osoba, a ja vam kažem da sam osoba koju niste mogli kupiti, koju niste mogli zastrašiti, koju nikad nećete moći ućutkati i koja Vas se ne boji!

Dvadeset godina sam radila u finansijama Plantaža, a od toga sedamnaest na rukovodećim radnim mjestima  – od šefa finansijske operative, preko šefa računovodstva do finansijskog direktora, pa stoga mogu reći da jako dobro poznajem poslovanje firme. I njene i dobre i loše strane. Pokušali ste mi namjestiti potpisivanje lažnog bilansa prošle godine u ovo doba, kada sam Vam objasnila “da ja to ne smijem i neću potpisati, a vi odgovorili da ima ko hoće“, i nakon toga mi uručili otkaz ugovora o radu, napravili ste naočigled javnosti Krivično djelo, za koje sam ubIjeđena da ćete biti kažnjeni zajedno sa osobom “koja hoće potpisati lažni bilans“.

Iako koristite, moć i finansije, Plantaža i plaćate marketinške agencije da Vam pišu novinske članke i reagovanja, ništa novo ne uspjevate da kažete. Pominjete moja tzv “nedjela u bogatoj radnoj karijeri“, a ja sam spremna da pred očima javnosti u duelu sa vama, kod bilo koje televizije, govorim o svojim i Vašim “nedjelima“, pa neka javnost sama procjeni ko govori istinu.

I na kraju, zašto u svom reagovanju na moju izjavu da je u toku odmazda nad radnicima, koji su tužili Plantaže, ne odgovoriste na jako prosto pitanje: „Da li su premještaj na imanje i na lošija radna mjesta sa manjim koeficijentom složenosti posla, dobili zaposleni, koji su tužili firmu za nezakonito smanjenje zarada? Odgovor treba da bude da ili ne.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com