STRAVIČNA TRAGEDIJA: Dječak (6) se u toku igre objesio - Volim Podgoricu

STRAVIČNA TRAGEDIJA: Dječak (6) se u toku igre objesio

Pertlu kojom se šestogodišnji Mihailo J. iz Pančeva objesio zavezala je baka na kvaku prozora kako bi ga lakše zatvarala, saznaje Kurir.

Šestogodišnji dječak nastradao je u utorak oko 18 sati dok se sa dvije godine mlađom sestrom igrao u dvorištu. Mališan se popeo na stolicu, vezao sebi pertlu oko vrata, nakon čega se stolica izmakla i nesrećno dijete se objesilo.

Dijete vezano pertlom primijetio je jedan od komšija s kojim nesrećna porodica dijjeli dvorište, ali, nažalost, nije mogao da mu pomogne. Kako nezvanično saznajemo, istrage povodom ovog slučaja neće biti jer je tužilac zaključio da je riječ o nesrećnom slučaju.

Očajni... Rodbina mališana

– Pertla koju je dijete obmotalo oko vrata bila je zavezana za kvaku prozora radi lakšeg zatvaranja. Dijete je u igri drugi kraj pertle, ne sluteći šta može da se desi, obmotalo sebi oko vrata. Kad se stolica pomjerila, ili je on htio sam da siđe s nje, došlo je do tragedije. Nije se mučio. U tužilaštvu je zaključeno da je riječ o nesrećnom slučaju, te istrage neće biti – rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

U domu nesrećnog mališana juče je malo ko mogao da priča o tragediji, dok je oko podneva pozlilo dječakovom ocu D. J., pa je intervenisala Hitna pomoć.

Ocu pozlilo... Rođak nosi povređenog D. J.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com