NEMANJE JOŠ NEMA: Traži ga deset inspektora policije - Volim Podgoricu

NEMANJE JOŠ NEMA: Traži ga deset inspektora policije

Policijski tim od deset inspektora i nakon dvadeset dana od nestanka Petrovčanina Nemanje Medin, intenzivno traga za ovim dvadesetčetvorogodišnjakom, kazao je za Pobjedu izvor blizak istrazi.

“Policija je i po drugi put saslušavala neke od građana na okolnosti koje bi mogle pomoći u pronalaženju nestalog mladića”, kazao je sagovornik Pobjede.

Nemanja Medin nestao je 8. jula kada je iz Petrovca krenuo u pravcu Virpazara. Vozio je ,,reno megan“, koji je nekoliko dana kasnije pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do. Za Medinom je raspisana i međunarodna potraga.

Od dana kada je prijavljen nestanak Medina, barski policajci saslušali su oko 50 svjedoka, uradili na desetine ispitivanja poligrafom i nekoliko puta pretražili teren u reonu Crmnice.

U prvim danima portage policija je izvršila pretrese na nekoliko lokacija i tom prilikom su oduzeta dva automobila koji su proslijeđeni na vještačenje u Forenzički centar. Istovremeno je o nestanku Medina obaviještena i granična policaja.

Pretragom terena policijski službenici su 11. jula u mjestu Jabukov do Virpazar pronašli odbačene inostrane registarske oznake koje su se, kako na to ukazuju dosad prikupljene činjenice, nalazile u prtljažniku putničkog motornog vozila ,,reno megan“ kojim je upravljao Nemanja Medin. Sjutradan je, na udaljenosti od oko jednog kilometra, pronađen „reno megan“ zapaljen. kojim je, kako ukazuju dosadašnje prikupljene činjenice, upravljao Nemanja Medin.

Pronađeno vozilo i predmeti su poslati u Forenzički centar na vještačenje.

Barski inspektori pretresli su više lokacija od Virpazara do Rijeke Crnojevića, pregledano je nekoliko snimaka koji su izuzeti sa područja Virpazara i tunela Sozina, a provjeravaju se i telefonski listinzi.

U pretrage terena uključeni su policijski službenici CB Bar, Budva, Podgorica i Cetinje, Avio-helikopterska jedinica MUP-a i pripadnici službi spašavanja na području opština Bar i Budva, članovi porodice Medin i građani. Osim pretrage terena, pripadnici plovne jedinice Sektora granične policije pretražili su dio oko priobalnog područja Skadarskog jezera.

Barska policija još traga i za Vladimirom Ulamom, koji je viđen sa 24-godišnjim Petrovčaninom nekoliko sati prije nestanka.

Ulama je samo dan nakon Medinovog nestanka svjedočio u policiji, od tada je nestao i isključio telefon.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com