NEZAPAMĆENI ZLOČIN: Starac (82) napio djevojčicu (8), pa je silovao - Volim Podgoricu

NEZAPAMĆENI ZLOČIN: Starac (82) napio djevojčicu (8), pa je silovao

Ni najstariji policajci u Nišu ne pamte da su imali gnusniji slučaj od ovog koji se dogodio prošlog vikenda, kada su uhapsili Ljubomira D. (82), koji je u svojoj kući rakijom napio devojčicu A.T. (8), a zatim je silovao.

Djevojčica A. T. živi sa majkom (33) nedaleko od Niša u jednom selu i to samo nekoliko kuća dalje od Ljubomirove. Slučaj se još istražuje i za sada nije poznato na koji način je starac nagovorio djevojčicu da uđe u kuću, a sumnja se da je Ljubomir djevojčici u sok sipao rakiju kako bi je napio.

Potom joj je skinuo donji dio i silovao je.

Slučaj je otkriven kada je majka zatražila pomoć ljekara zbog ćerke. U izvještaju koji je dostavljen Tužilaštvu, vještak je napisao da su kod djeteta uočene povrede na genitalijama.

“Policija ga je odvela i nije se vraćao. Pričaju po selu da je neku djevojčicu napio, skinuo joj šorc i tu se nad njom iživljavao. Kažu da je nije mnogo povrijedio jer je nemoćan i star, ali su traume koje je djevojčica doživjela nesagledive”, kaže jedan od mještana o ovom događaju.

(Kurir)

1 komentar

  1. novinarstvu pa smisle ovakav naslov.
    Radio sam na slucaju u opstini gadzin han,slucaj ljubomira jeste istina da je uhapsen i odredjen mu je pritvor do 30dana ali se cekaju vestacenja medicinske labaratorije iz visbadena koliko je svaki citalac imao intimni odnos sa osmogodisnjakinjom toliko je imao i ljubomir,mi smo dekicu uhapsili i obradili cekaju se vestcenja posle njih ce se sve znati,rec je o romkinji cija je majka u vise navrata hapsena zbog prostitucije i kradje,pa i po dve tuzbe od strane ljubomira gde mu je ukrala 8300dinare kr 240/16 i. 1200dinara kr963/16.
    Sto ja smatram da je ovo samo iz osvete zbog prijavljivanja,tako da novinari imaju i previse za pravo da ovako pisu o neduznim ljudima zarad prodaje lista

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com