PRETUČEN MLADIĆ: Završio u Kliničkom centru Crne Gore - Volim Podgoricu

PRETUČEN MLADIĆ: Završio u Kliničkom centru Crne Gore

Kolašinska policija traga za dvojicom mladića za koje se sumnja da su preksinoć šipkama brutalno pretukli Sašu Šćepanovića iz tog grada i nanijeli mu teške tjelesne povrede zbog čega je smješten u Klinički centar u Podgorici.

Kako saznaju Dnevne novine, kolašinska policija je 27. jula oko 22.30, dobila prijavu od Kolašinca Saše Šćepanovića da je pretučen. Incident se dogodio u prepunom lokalu “Selekt” koji se nalazi u samom centru Kolašina, kada je Šćepanović, koji je bio gost u tom lokalu, iz za sada nepoznatih razloga napadnut od više osoba, koje su ga brutalno pretukli.

Jedan od napadača prvo je prišao Šćepanoviću sa leđa i metalnom šipkom ga udario po glavi. Od jačine udarca Šćepanović je na kratko izgubio svijest i pao na trotoar nakon čega ostali napadači kreću da ga bjesomučno udaraju, odnosno šutiraju nogama. Tom prilikom Šćepanoviću su polomljeni zubi, naprsla mu je čeona kost, a na potiljku je zadobio ogromni hematom koji je posljedica udara metalnom šikom po glavi. Njemu je prva pomoć pružena u u Domu zdravlja u Kolašinu, nakon čega je transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici gdje su mu kontatovane teške tjelesne povrede.

Na lice mjesta odmah je izašla kolašinska policija koja je izvršila uviđaj na licu mjesta. Uzete su izjave od gostiju lokala pred čijim očima se odigrao ovaj incident, na osnovu čijih iskaza je policija uspjela da identifikuje dvojicu napadača za kojima se traga.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com