IZLAZAK IZ VLADE: Odlaze kadrovi Žarka Rakčevića - Volim Podgoricu

IZLAZAK IZ VLADE: Odlaze kadrovi Žarka Rakčevića

Odlukom Građanskog pokreta URA, na čijem čelu je Žarko Rakčević, da napusti Vladu izbornog povjerenja bez funkcija će ostati dvadesetak članova ove partije, koliko ih je bilo u institucijama koje su bile obuhvaćene sporazumom.

To su, između ostalog, Tatjana Bečanović, generalna direktorica u Ministarstvu prosvjete, Rade Milošević, direktor Zavoda za zapošljavanje, Ivan Ašanin, direktor Direkcije za saobraćaj, Radivoje Merdović (Poreska uprava), Mileta Radovanić (Uprava carina), Ilir Harasani (Uprava za inspekcijske poslove), Dejan Mijović (Elektroprivreda Crne Gore), Marko Backović (Montenegro airlines) itd.

Direktor Agencija za saobraćaj Ivan Ašanin kazao je za Dnevne novine da će funkciju napustiti nakon što se sprovede procedura i razriješi ga Skupština Crne Gore. Govoreći u angažmanu u Direkciji, Ašanin je kazao da je kao direktor preuzeo niz mjera za sprečavanje zloupotreba, ali i nadležnom ministarstvu uputio inicijative kako bi se promijenilo stanje koje traje već duže od tri godine.

Ašanin ne isključuje i mogućnost novih krivičnih prijava zbog, kako je kazao, nedavanja potrebnih informacija. On je zaključio da je odluka da uđu u Vladu bila dobra, ali da i ova da se izađe nije ništa manje loša.

(Dnevne novine)

1 komentar

  1. I’m impressed, I have to admit. Really rarely do you encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you’ve got hit the nail for the head. Your notion is outstanding; the problem is a thing that not enough consumers are speaking intelligently about. We are happy we found this within my seek out some thing about it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com