PROSLAVILI 67 GODINA BRAKA: Đona i Mara iz BARA otkrivaju tajnu srećnog braka (FOTO) - Volim Podgoricu

PROSLAVILI 67 GODINA BRAKA: Đona i Mara iz BARA otkrivaju tajnu srećnog braka (FOTO)

Ne znamo da li je brak Đone i Mare Nilović iz Livara najduži u Baru ali je malo slavlje povodom 67. godišnjice zajedničkog života ovog divnog para jedna je od najljepših vijesti koju je Jedro dosada zabilježilo.

Malu proslavu velikog datuma ovjekovječila je kamera našeg saradnika Zija Madžurića.

Livari, selo kod Ostrosa u kome žive naši slavljenici  je mjesto za dug život, kaže Đona.

“Nemamo zagađivače, sve je prirodno, upućeni smo jedni na druge, pazimo se, poštujemo i to je recept za dobar život, a ljubav i razumjevanje za dugi brak”, priča Đona za Jedro.

On dodaje da je sa svojom suprugom za 67 godina braka imao sve što je trebalo da budu srećni.

FOTO: Zijo Madžurić

“Za 67 godina braka, imamo sve što nam treba a najviše smo sretni što imamo petoro djece – dvije kćeri Mariju i Rozu i tri sina Nikolu, Petra i Marka. Sada djeca imaju svoje živote i porodice, rasuta su po svijetu, i nema veće radosti od one kada se skupimo a unučad trče oko nas”, kaže Mara, krepka starica čije su ruke sašile i izvezle mnoge krajinske nošnje.

1 komentar

  1. Free games… […]Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your website? My blog is in the exact same area of interest as yours and my visitors would truly benefit from a lot of the information you present here. …

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com