SENZACIJA NA OLIMPIJADI: Srbin pobijedio Srbiju! - Volim Podgoricu

SENZACIJA NA OLIMPIJADI: Srbin pobijedio Srbiju!

Vaterpolisti Srbije su pred ambisom, izgubili su od Brazila 6:5 (0:2, 3:1, 2:0, 1:2) i ugrozili plasman u četvrtfinale Olimpijskih igara!

Aktuelni evropski i svjetski prvaci su dobro počeli meč, prvi put u Riju poveli i imali 2:0 poslije prve četvrtine, ali je onda na scenu stupio Slobodan Soro. Srpski bivši reprezentativac, koji je u 37. godini golman Brazila, odbranio je 14 udaraca “delfina” i režirao veliki preokret domaćina za treću uzastopnu pobjedu “Selesaa”.

Srbija ostaje na samo dva boda iz prva tri meča, peta je u Grupi A đe u subotu mora da pobijedi Australiju (15:10h) ako želi u četvrtfinale.

Po gol za Srbiju postigli su Mandić, Ranđelović, Filipović, Nikić i Stefan Mitrović, Prlainović je promašio svih pet pokušaja, dok je B. Mitrović odbranio deset od 16 šuteva rivala.

S druge strane, Soro je odbranio 14 šuteva svojim “zemljacima”, dva pogotka postigao je “Hrvat” Vrlić, a po jedan su dali Gimaraeš, Oneto Gomeš, Bahes i još jedan naturalizovani Brazilac Perone.

1 komentar

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and today each time a comment is added I buy four emails with the same comment. Perhaps there is in whatever way you possibly can get rid of me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com