Katastrofalan učinak: “Lavice” bez pobjede u Riju! - Volim Podgoricu

Katastrofalan učinak: “Lavice” bez pobjede u Riju!

Rukometašice Crne Gore vraćaju se iz Rija prije nego što su mnogi očekivali. “Lavice” nijesu upisale nijednu pobjedu, a u posljednjem meču i Brazil je razbio naš tim.
Crna Gora je na neslavan način završila takmičenje na Olimpijskim igrama. “Lavice” su bez volje i energije igrale protiv Brazila, koji je to iskoristio i slavio sa ubjedljivih 29:23 (12:10).
Brazilke su od početka nametnule svoj ritam, kontrolisale su igru, bile su apsolutno bolje i zasluženo su slavile.

Domaća ekipa je žestoko otvorila duel, povela je 3:0, pa zatim 5:1. Ipak, uspjeli smo da uhvatimo priključak, a zatim nakon novog pada dozvolimo Brazilu da pobjegne na 10:5.

Odličnim odbranama Marina Rajčić nas je držala u igri, a kada je proradio napad prišli smo do kraja prvog dijela na samo dva gola – 12:10.

Očekivali smo reakciju našeg tima u nastavku, nadali smo se da “lavice” mogu časno da se oproste od Rija, ali Brazil je razbio naš tim.

Mnogo smo promašivali u napadu, a odbrana, po kojoj smo bili poznati, bila je daleko ispod očekivanog nivoa.

Serijom 3:0 Brazil je na startu pobjegao na pet golova – 15:10 i nakon toga je lako čuvao prednost, a na kraju slavio sa šest golova – 29:23.

Biljana Pavićević je bila najefikasnija sa šest golova, dok su Katarina Bulatović, Jovanka Radičević i Majda Mehmedović postigle po četiri.

Doći će do značajnih promjena u našem timu nakon Olimpijskih igara. Nekoliko rukometašica je najavilo povlačenje, a i Dragan Adžić će najvjerovatnije potvrditi da neće više predvoditi “lavice”.

(Cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com