URNEBESNO: Olimpijski VIDEO Remija Galjara je bolji od svega do sada! - Volim Podgoricu

URNEBESNO: Olimpijski VIDEO Remija Galjara je bolji od svega do sada!

Francuski komičar Remi Galjar poznat je po urnebesnim video snimcima koje objavljuje na društvenim mrežama, a u kojima je sam glavni akter.

S obzirom na to da je vrijeme Olimpijskih igara, za njega je bilo prirodno da se osvrne i na ovaj veliki događaj i napravi video svojih gimnastičarskih sposobnosti. Tako je demonstrirao svoj talenat na konju, parteru, ali i na razboju, gredi, karikama i brojnim drugim.

On je iskoristio ulice Pariza za održavanje njegovih Olimpijskih igara, dok su mu sugrađani bili publika, pa su pojedini čak i aplaudirali nakon njegovih pokušaja.

Ovaj Francuz je postao izuzetno popularan u svijetu zbog svojih humorističnih video snimaka, pa je tako neprimijećen upadao i na fudbalske terene tokom proslava titula, ali je i par puta završio u zatvoru zbog ekstremnih šala.

2 komentara

  1. For that reason times repeatedly pretty much everything, this life definitely is ended up saving a little bit more. The program in fact saves currently the And also carbon actually motivated in to planet during these development activities. dc free mommy blog giveaways family trip home gardening house power wash baby laundry detergent

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com