RADOVI U KIC-U: Popravlja se grijanje, hlađenje… - Volim Podgoricu

RADOVI U KIC-U: Popravlja se grijanje, hlađenje…

U Kulturno – informativnom centru “Budo Tomović” otpočeli su radovi na rekonstrukciji sistema grijanja i hlađenja kao i radovi na sanaciji uređaja scenske mehanike (cugova). Ovi kapitalni projekti finasiraju se iz Budžeta Glavnog grada, a na osnovu uspješno sprovedenih tenderskih procedura kojima je koordinirala lokalna Služba za javne nabavke.

Za izvođenje radova na rekonstrukciji sistema grijanja i hlađenja zadužena je firma M Energo Inžinjering iz Podgorice, dok je posao na sanaciji uređaja scenske mehanike (cugova) povjeren firmi ELEKTROVAT iz Čačka, koje su do sada kvalitetno realizovale niz značajnih projekata iz svog domena.

U budžetu Glavnog grada za tekuću godinu, pored sredstava za obavljanje redovnih aktivnosti i programa JU KIC “Budo Tomović” utvrđena su i sredstva za kapitalne izdatke koja ukupno iznose 90 000 eura.

Ovom investicijom, uz podršku i razumijevanje Glavnog grada, unaprijediće se obim i kvalitet programskih sadržaja budući da su u okviru cjelokupnih aktivnosti na tehničkoj obnovi KIC-a neophodna dalja ulaganja koja će se realizovati narednih godina.

Planirani radovi na rekonstrukciji tehničke opreme biće, kako je planirano, završeni u prvoj polovini septembra ove godine, navodi se u saopštenju KIC-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com