NEĆE BITI GONJENI: Italijan tukao taksistu i policajca u Budvi - Volim Podgoricu

NEĆE BITI GONJENI: Italijan tukao taksistu i policajca u Budvi

Kotorsko Osnovno tužilaštvo potpisalo je sporazum o odloženom krivičnom gonjenju sa italijanskim turistom C. A. (41), uhapšenim zbog sumnje da je u Budvi udario policajca i taksistu.

Protiv njegovog šesnaestogodišnjeg  sina G. A. tužilaštvo je obustavilo postupak.

Dvojica Italijana uhapšena su prošle sedmice u Budvi, nakon incidenta u centru tog grada.

“U odnosu na italijanskog državljanina C. A. Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru sprovelo je postupak odloženog gonjenja, zbog krivičnog djela napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Pritvor protiv C.A. s obzirom na prethodno navedeno, nije ni predložen. Prema maloljetnom G.A. postupak je okončan pred ovim Tužilaštvom, a zbog činjenice da se radi o maloljetnom licu, više podataka ovo Tužilaštvo ne može dati”, odgovoreno  TV Vijesti  iz ODT Kotor.

Incident u Budvi dogodio se nakon što je  šestočlana porodica odbila da plati 25 eura taksisti za vožnju od hotela “Maestral” do “Tri kane” u centru Budve.

Turisti su taksisti objašnjavali da neće da mu plate duplo više od cijene koju im je njegov kolega naplatio sat ranije za istu kilometražu.

Tada je došlo do prepirke i zastoja u saobraćaju.

Policajac koji je bio nedaleko  prišao im je  kako bi provjerio  o čemu se radi. Pokušao je da utiša žestoku polemiku i viku, nasred ulice i naočigled brojnih prolaznika.

Međutim, naišao je u trenutku kada je italijanski turista pesnicom udario taksistu.  Pošto su gosti pogrešno protumačili to što je policajac zatražio od svih da se smire,  Italijan je i njega udario  pesnicom. Drugi policajac je primijetio šta se dešava i  pozvao  interventnu jedinicu, koja je  privela sve aktere incidenta.

(Vijesti)

1 komentar

  1. That is various inspirational stuff. Never knew that opinions could be that varied. Thanks for all the enthusiasm to offer you such helpful information here.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com