PORTO MONTENGRO: PODGORIČANKA Ema Đuhić u vešu krila kokain? - Volim Podgoricu

PORTO MONTENGRO: PODGORIČANKA Ema Đuhić u vešu krila kokain?

Podgoričanka Ema Đuhić (24) uhapšena je jutros u tivatskoj marini Porto Montenegro, nakon što je tamošnja policija kod nje pronašla kokain.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Đuhić je u donjem vešu sakrila sedam pakovanja kokaina, ukupne količine 7.5 grama.

Granična policija privela je i Kotoranku Željku Rolović (39), Vanu Simić (22) iz Loznice, Aleksandru Radojević (26) iz Beograda i Marka Lušića (30) iz Zagreba, koji su bili u društvu sa Đuhić.

Svi, osim Đuhić, su nakon saslušanja pušteni na slobodu.

kokain, Porto Montenegro

kokain, Porto Montenegro

Kako je saopšteno iz policije, Đuhićevu, Rolovićevu, Simićevu, Radojevićevu i Lušića policija je uhapsila kada su krenuli da se ukrcaju na  jednu jahtu.

O događaju su obaviješteni službenici Odsjeka za borbu protiv droge, koji su preduzeli dalje službene mjere i radnje u ovom predmetu.

“Preliminarna analiza materije koja je pronađena kod E.Đ. je pokazala da se radi o kokainu, te je stoga E.Đ. lišena slobode zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičena E.Đ. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnova sumnje da je počinila navedeno krivično djelo. Od ostala četiri lica su u policijskim prostorijama uzete izjave na okolnosti događaja. Kokain će biti upućen Forenzičkom centru radi vještačenja”, navodi se u policijskom saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com