KOKAIN U GAĆICAMA PODGORIČANKE: Na jahti uhvaćeni političarka, učesnica Parova, voditelj… - Volim Podgoricu

KOKAIN U GAĆICAMA PODGORIČANKE: Na jahti uhvaćeni političarka, učesnica Parova, voditelj…

Policija je pronašla kokain u gaćicama kod Eme Đuhić (24), koja je krenula da se ukrcava na jahtu u Tivtu.

U njenom društvu bili su Kotoranka Željka Rolović (39), Vana Simić (22) iz Loznice, Aleksandra Radojević (26) iz Beograda i Marka Lušića (30), hrvatskog voditelja.

Madam Željka je poznata po organizovanju elitne prostitucije, odnosno za klijentelu sa dubokim džepom podvodila na desetine atraktivnih djevojaka. Ona u novembru potpisala sporazum o priznanju krivice za 2.500 eura, kada je priznala da je organizovala lanac elitne prostitucije na Crnogorskom primorju u stanovima, hotelima, na jahtama, ali i drugim lokacijama. Inače se u medijima pojavljivala kao Sorajina drugarica.

Marko Lušić vodio je poznati RTL-ov TV show “Večera za pet”, kao i jednu sezonu Velikog brata, a kasnije se okušao i u samostalnoj produkciji, ali bez većeg uspjeha, piše Jutarnji. Po struci je ekonomista, i zajedno s ocem i još jednim partnerom osnovao je fabriku za preradu mesa divljači.

Vana Simić (22) iz Loznice koja je na odborničkoj listi stranke Napredna Srpska za lokalne izbore u BiH, navodno je kontaktirala sa bosanskim medijima i potvrdila da je u Budvi, ali da nije tačno da je uhapšena.

– Ova predizborna kampanja je već sad beskrajno duga, a još nije ni počela. Pojedini političari se ponašaju kao čopor vukova, bez prestanka vrebaju na protivnike, a toliko su slijepi od mržnje da im je promaklo da se sve više njihovih birača upravo zbog tog njihovog odnosa prema političkim suparnicima hladi od njih – navela je Vana Simić i dodala da se možda već kaje što je ušla u politiku, jer nije ni slutila koliko se prljavo igra.

S druge strane, Aleksandra Radojević, zvana Caca, bivša učesnica “Parova”, potvrdila je da je bila uhapšena s ostalim djevojkama.

– Željka, ja i ostali privedeni smo zbog kokaina koji se našao kod jedne od djevojaka. Nisu imali razloga da nas zadrže, pa su nas brzo pustili. Prvi put mi se dogodilo nešto ovako, nadam se da je i posljednji – rekla je bivša učesnica Parova za Kurir.

Podgoričanka Ema Đuhić (24) kojoj je policija pronašla kokain koji je sakrila u donji veš puštena je da se brani sa slobode.

“Ta droga nije bila ni za kakvu prodaju, niti nelegalan promet”, rekao je njen advokat Borko Vukašinović.

Željka Rolović priznala da je makro!

Željka Rolović se nagodila: Priznala da je podvodila i uplatiće u humanitarne svrhe

SEKS-AFERA: Kotoranka Željka Rolović za 500 evra prodavala Tamaru Đurić političarima!

KURIR: Kotoranka Željka Rolović lično usluživala dvojicu srpskih političara za 1.200 eura na noć!

LUTKE: Kako su Željka Rolović i Soraja postale najbolje drugarice: Ostavljene i izabrale luksuz

Željka Rolović: Nemam veze sa prostitucijom, sve sam u životu zaradila pošteno!

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com