PROSTITUCIJA NA JAHTAMA PO JADRANU: Seks sa trojicom za 2000 eura! - Volim Podgoricu

PROSTITUCIJA NA JAHTAMA PO JADRANU: Seks sa trojicom za 2000 eura!

Kriminalistička policija završila je veliku istragu o organizovanoj prostituciji koja se tokom jula odvijala na širem području Zadra, a uhvaćeno je 13 osoba u dobi od 22 do 54 godine, od kojih su sedam prostitutke, piše Zadarski.hr.

Konkurencija je žestoka, a cure iz Srbije i Bosne su puno jeftinije. Ko želi uštedjeti, ide u Crnu Goru. Već se zna da u nautičkom naselju Porto Montenegro, u Tivtu, cure provedu čitav dan na jahti i za to uzimaju samo 500 eura….

Glavna među njima,30-godišnjakinja sa zadarskog područja, sa trojicom je muškaraca jedina dobila kaznenu prijavu za prostituciju, jer je organizovala pružanje seksualnih usluga tako što je za to „pronašla“ i angažovala šest djevojaka, a one su prijavljene prekršajno. Djevojke su seksualne usluge pružale u najvećem broju slučajeva na jahtama, a dijelom i u unajmljenim stanovima u Zadru. Svoje su usluge muškarcima naplaćivale 200 do 500 eura, zavisno od tražene usluge.

Osim za prostituciju, neki se od 13 uhvaćenih osoba terete i za nabavljanje kokaina, a 36-godišnjaka i „glavnu“ 30-godišnjakinju sumnjiči se da su 38-godišnjem državljaninu BiH pomogli u ilegalnom prelasku granice te mu omogućili boravak i rad na zadarskom području.

Jedna od njih otkriva kako je “za izlet” na Kornate dobila 2000 eura, za razdoblje od petka popodne do nedjelje ujutro.

Prosječna zarada za vikend-aranžman inače je oko 3500 do 4000 eura, ali kad je djevojaka više, kao ovaj put, a i radi se o dan i po, dvije hiljade eura je, kaže, prihvatljivo.

Cijene su na tržištu manje više standardizirane, seks s dvojicom je 400 do 500 eura, cijela noć u hotelu s jednim muškarcem iznosi minimalno hiljadu eura, s dvojicom dvije hiljade, a dodatne usluge se dižu 150 eura ili čak znatno više za oralni i analni seks, seksualna pomagala, ili izvanserijske želje.

Jednom je, govori, zaigrani klijent tražio da soba bude puna igračaka, volio se vezati, ali nije prelazio u grubost. Bilo je, kaže, i zahtjeva koji su prelazili u ozbiljan neukus, na takve stvari nije pristajala.

Vlasnik jedne velike autokuće tražio joj je da mijauče i laje. Prvi put se prepala da je nastran, a onda je, kaže, shvatila da samo voli basne…

Bilo joj je dvadeset godina, rodom iz malog mjesta pokraj Šibenika, kad je u Zagreb došla studirati ekonomiju. Otac joj je pomorac, majka medicinska sestra, treće je od petero djece u obitelji. Njena priča nije tužna. Dolazi, kaže, iz situirane, tradicionalne i harmonične obitelji, ovo što radi, smatra čistim biznisom.

U sve je ušla slučajno. U Zagrebu je u mondenom jarunskom lokalu upoznala muško društvo, viđala se s njima nekoliko vikenda za redom, jedan od njih poslije joj je postao “veza” za poslove. Čovjek drži teretanu, bavio se svojedobno profesionalno sportom, gradski dečko, kaže brineta.

“Ne maltretira me, uvijek nam sredi vrhunske klijente. Kad mi je prvi put predložio da odem s njim i njegovim prijateljima na vikend, nisam bila sigurna želi li samo zabavu ili će mi to i platiti, pa sam ga pitala”, smije se brineta. Iznenadio se, uglavnom se cure prave naivne, neke to, zapravo, i jesu, ali one poslije i nagrabuse, jer se ne znaju postaviti, pa pristaju na svašta.

Jedna je tako otišla s klijentom na put izvan Hrvatske.

“Ništa na tom putu nije bilo kako su dogovorili, ostala je duže od planiranog, a njene usluge koristio je i njegov prijatelj” ,govori ona. Dodaje da uz ovaj posao, najčešće ide i droga.

“Kad sam tek počela, toliko sam na jahti na Hvaru povukla kokaina da sam po palubi skakala u sandalama dva sata u komadu. Bilo nas je nekoliko cura i rečeno nam je da ni u ludilu ne ulazimo na brod u cipelama, dakle, isključivo bose. Stvari smo odložile u sobe. Kako naveče više nisam znala za sebe, pilo se cijeli dan, ja sam zaboravila na upozorenje, obula sandale i potpeticama skačuć izbola pod. Sjutradan, kad su svi došli k sebi, vlasnik je toliko poludio da mi je najprije opalio šamar, potekla mi je krv iz nosa, danima sam imala masnicu, a onda pobacao sve cipele, moje i mojih kolegica, u more. Nije nam ništa platio, napravila sam mu štetu u hiljadama eura. Nakon toga sam se opametila i shvatila da moram odlučiti, ili ću se ovim poslom baviti kako treba, ili ću se uništiti”, kaže brineta.

U Hrvatskoj je trenutno aktuelno samo jedno veliko suđenje za organizovanje prostitucije na jahtama. Glavni akter tog procesa je Slobodan Dubajić Dabi (61), nekada poznati zagrebački trener borilačkih vještina. Dabi se tokom rata preselio u Beograd i onda otvorio javnu u kuću u kojoj su česti gosti bili prilično opaki tipovi, ubice i ratni zločinci, poput Arkana.

U srpskim medijima je jako odjeknula vijest da mu se u Hrvatskoj sudi zbog prostitucije na jahtama. Prije desetak dana se pojavio na Opštinskom sudu u Zadru gdje mu se sudi za djelo iz 2007. godine, kada je sa 50-godišnjim Zadraninom bio uhvaćen zbog sumnje da je organizovao elitnu prostituciju na šesnaest metara dugoj motornoj jahti.

Sa Zadraninom je Dubajić tražio cure za Talijane koji su za druženje izbrojili čak 4000 eura. Jedna od uhvaćenih djevojaka u toj akciji, A. M. iz BiH, koja studira u Zagrebu, govori perfektno četiri strana jezika i zaradom od prostitucije finansirala je studije.

O jahtama u svom je iskazu detaljno govorila i Sara S., akterica najvećeg takvog procesa u Hrvatskoj 2011: “I. me pozvao na jahtu u trogirsku marinu. Dočekala su nas dvojica … Za seks s trojicom nas dvije smo dobile 2000 eura. Mjesec dana poslije na poziv I. otišle smo opet na jahtu, u marinu u Kaštel Gomilicu…”

Danas su cijene znatno niže, doznaje express.hr od brinete:

“Konkurencija je žestoka, a cure iz Srbije i Bosne su puno jeftinije. Ko želi uštedjeti, ide u Crnu Goru. Već se zna da u nautičkom naselju Porto Montenegro, u Tivtu, cure provedu čitav dan na jahti i za to uzimaju samo 500 eura….”zaključuje ona.

PODGORIČANKA EMA: Ako progovorim o seksu s političarima, trešće se Crna Gora i Srbija!

Ko je Marko Lušić PRIVEDEN sa PODGORIČANKOM Emom i Željkom Rolović u Porto Montenegru?

 KOKAIN U GAĆICAMA PODGORIČANKE: Na jahti uhvaćeni političarka, učesnica Parova, voditelj…

Željka Rolović priznala da je makro!

Željka Rolović se nagodila: Priznala da je podvodila i uplatiće u humanitarne svrhe

SEKS-AFERA: Kotoranka Željka Rolović za 500 evra prodavala Tamaru Đurić političarima!

KURIR: Kotoranka Željka Rolović lično usluživala dvojicu srpskih političara za 1.200 eura na noć!

LUTKE: Kako su Željka Rolović i Soraja postale najbolje drugarice: Ostavljene i izabrale luksuz

Željka Rolović: Nemam veze sa prostitucijom, sve sam u životu zaradila pošteno!

(Express.hr, zadarski.hr,, 24sata.hr)

 

6 komentara

  1. Hey. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your website and take the feeds additionally…I am satisfied to locate numerous useful information right here within the post. Thank you for sharing..

  2. A fascinating discussion is worth comment. I do believe that you should
    write more about this subject, it may not be a taboo matter but generally people don't speak about these topics.

    To the next! Cheers!!

  3. Nice post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon every day.
    It's always interesting to read content from other authors and practice a
    little something from their sites.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com