POČELI LETOVI: Od PG do Milana i Minhena za 19,99 eura! - Volim Podgoricu

POČELI LETOVI: Od PG do Milana i Minhena za 19,99 eura!

Najveća niskobužetna avio kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, Wizz Air danas počinje sa letovima iz Crne Gore. Prvi let Wizz Air-a sa podgoričkog aerodroma realizovan je do Milana ( aerodrom Bergamo).

“Ova linija se pokazala kao veoma popularna, sva mjesta su već rasprodata nekoliko dana prije leta”, saopšteno je iz kompanije.

Zajedno sa linijom ka Milanu, Wizz Air će početi da leti i ka Minhenu (aerodrom Memingen) od 21. avgusta.

“Obje nove linije WIZZ-a će se obavljati dva puta nedeljno, a karte su već u prodaji preko sajta wizzair.com po cijenama već od 19,99 eura”, navodi se u saopštenju za javnost.

Ka Milanu, letjeće se utorkom i subotom, a ka Minhenu četvrtkom i nedjeljom.

“Uz cijene već od 19,99 eura očekujemo da će ova usluga podstaći veći broj inostranih turista da posjete Crnu Goru. Sigurni smo i da će sa druge strane putnici iz Crne Gore sa radošću prihvatiti naše niske cijene do Italije. Radujemo se velikom broju zadovoljnih putnika i plodonosnoj saradnji sa podgoričkim aerodromom”, kazala je direktorka službe za odnose sa javnošću Wizz Air-a Tamara Valoa.

Wizz Air je najveća nisko-budžetna (low-cost) avio kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, koja koristi flotu od 71 aviona Airbus A320 i A321 na preko 450 linija iz 25 baza, povezujući 124 destinacija u 38 zemalja.

Svi letovi se obavljaju avionima A320 sa 180 putničkih mjesta i avionima A321 sa 230 putničkih mjesta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com