PODGORIČANKA ULETJELA u lokal, prebila gošću i OTELA joj torbu! - Volim Podgoricu

PODGORIČANKA ULETJELA u lokal, prebila gošću i OTELA joj torbu!

Podgoričanka Almira Prelević (37) izvela je nesvakidašnju razbojničku akciju u strogom centru Podgorice, zbog čega je digla na noge brojne policijske patrole, koje su je sustigle i uhapsile u Ulici slobode, pišu Vikend novine.

Deset munuta ranije, u 20.30 časova, Prelević se kretala Ulicom Marka Miljanova, kada je u bašti pivnice uočila dvije ženske osobe.

„Prišla im je i započela sa njima komunikaciju. Međutim, njima je to zasmetalo i krenule su da pozovu konobara, kako bi je zamolio da se udalji”, kazao je sagovornik Vikend novina.

Koristeći njihovu nesmotrenost, dok su gledale ka konobaru, Prelević je navodno otela torbu jedne od njih ruske državljanke Julije Volohine.

Ipak, strankinja je uspjela da se uhvati za torbu, te je onda nastalo gurkanje i otimanje. Međutim, Prelević je bila jača, izudarala je Ruskinju po glavi i tijelu, i dovršila započetu pljačku.

Policija je odmah obaviještena, napravljena je blokada užeg centra grada i na osnovu opisa oštećene i očevidaca, Prelević je brzo identifikovana i uhvaćena.

„Kod nje je pronađena i torba sa 1.100 eura u novčaniku, bankovnim karticama, dokumentima i drugim stvarima. S obzirom da je uhvaćena dok je bježala, te da po svemu sudeći nije imala vremena da preturi torbu, sav novac i stvari su nađene i vraćene vlasnici, koja je prilikom napada zadobila lakše tjelesne povrede”, kazao je izvor VN.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com