JELENA ODBILA SERGEJA: Tražio 7.000 eura za sat pjevanja! - Volim Podgoricu

JELENA ODBILA SERGEJA: Tražio 7.000 eura za sat pjevanja!

Iako je brat slavne teniserke Jelene Janković, Marko Janković želio da njegovo svadbeno veselje otvori crnogorski pop pjevač Sergej Ćetković, njegova bogata sestra smatra da je pjevač preskup, pa je za manje novca angažovala Adila Maksutovića.

Kako prenosi Pink.rs, Jankovićeva je odbila da bratu pokloni Sergejev nastup od jedan sat za koji je navodno tražio 7.000 eura.

“Marko je imao želju da Sergej otvori svadbeno veselje, pa je njegova i Jelenina mama Snežana pozvala pjevačevog menadžera. Kad je čula Ćetkovićevu cijenu, prenijela je to ćerki, ali obje su se složile da je to preskupo. On nije htio da snizi svoj honorar, jer ima ljudi koji mu bez problema daju onoliko koliko traži. Iako ima milione, Džej Džej se ne razbacuje, pa toliko novca nije htjela da izdvoji ni za bratovljevu svadbu”, ističe izvor blizak porodici Janković, i dodaje da su brzo našli zamjenu.

Umjesto Sergeja, na svadbi koja će biti upriličena na Kalemegdanu, pjevaće Adil Maksutović, popularni pop/folk pjevač koji je za tu “tezgu” tražio oko 5.000 eura.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com