Razbojništvo: Obijao kuće, krao nakit, novac i hranu - Volim Podgoricu

Razbojništvo: Obijao kuće, krao nakit, novac i hranu

Istražni sudija kotorskog Osnovnog suda  Špiro Pavićević odredio je u srijedu pritvor do 30 dana Beograđaninu  Goranu Đorđeviću (38), osumnjičenom za obijanje nekoliko vikendica na primorju.

Đorđevića je prije dva dana uhapsila kotorska policija dok je obijao kuću u selu Kovačko polje. Lisice na ruke stavljene su mu nakon što je jedan od mještana policiji prijavio da je primjetio muškarca koji obija prozor na komšijskoj kući.

Sudija Pavićević “Vijestima” je potvrdio da je  prihvatio predlog tužioca i odredio pritvor Beograđaninu.

Izvor “Vijesti” iz istrage kazao je da Đorđević u Beogradu ima “podebeo kriminalni dosije.

“Đorđevića srpske vlasti potražuju  zbog dvije oružane pljačke. On je prije deset dana doputovao u Budvu. Navodno, planirao je da se zaposli ovdje i na taj način sebi obezbijedi ljetovanje. Međutim, kako  nije uspio da pronađe posao,  počeo je da obija vikendice i napuštene kuće u grabaljskom selu”, kazao je sagovornik iz policije.

Navodno, Đorđević je  sjekirom obijao  škure i ulazio u kuće u  potrazi za novcem i hranom.

Na saslušanju je tvrdio da je kuće obijao samo kako bi se prehranio, ali su inspektori utvrdili da je iz obijenih vikendica nestao novac i zlatni nakit.

 (Vijesti)

1 komentar

  1. The the next time Someone said a weblog, I really hope that this doesnt disappoint me as much as this blog. What i’m saying is, I know it was my replacement for read, but When i thought youd have something fascinating to express. All I hear is a bunch of whining about something you could fix if you werent too busy looking for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com