Šešelj: Mogu da me uhapse u Hrvatskoj, šta me briga! - Volim Podgoricu

Šešelj: Mogu da me uhapse u Hrvatskoj, šta me briga!

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da bi bilo moguće da ga uhapse u Hrvatskoj, ali da time ne gubi on, već kako je rekao “nazovi država” Hrvatska, jer protiv njega ni Haški tribunal, uz sve napore za 12 godina, nije našao nijedan jedini dokaz.

“Moguće je da me uhapse, drže u zatvoru beskrajno i spremaju suđenje koje nikada neće početi. Šta me briga zbog toga. Ko tu gubi, jedino hrvatska nazovi država, a ne ja”, kaže lider srpskih radikala na pitanje da li postoji mogućnost da u Hrvatskoj postoji optužnica protiv njega.

On dodaje da postoji mogućnost da se i “njegova malenkost” našla na kolektivnoj optužnici zajedno sa generalima Veljkom Kadijevićem, Aleksandrom Vasiljevićem i Blagojem Adžićem, prenosi N1.

Prema njegovim riječima, ta kolektivna optužnica sadrži sve ono zbog čega je suđen u Hagu i obuhvata dvije teritorije – Zapadne i Istočne Slavonije koja podrazumijeva Vukovar i Ovčaru.

“Zapadna Slavonija je otpala, tužilaštvo je još u toku procesa odustalo, dakle ne postoji mogućnost da mi sude za to, a u Hagu se dokazalo da nemam krivicu. 12 godina su tražili bilo kakav dokaz protiv mene, potpomognuti svim hrvatskim službama”, ističe Šešelj.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com