NESTAO DJEČAK (10): Otišao do prodavnice i više ga niko nije vidio - Volim Podgoricu

NESTAO DJEČAK (10): Otišao do prodavnice i više ga niko nije vidio

Mog sina Sejde nema već 24 časa. Užasno mi je teško, samo se nadam da je moje dijete još živo – kroz suze jedva priča Dijana Jović, majka Sejde Malićevića (10) koji je nestao u petak prije podne u naselju Beograd mala u Nišu.

Neuteška majka Dijana Jović

Foto: V. Torović / RAS SrbijaNeuteška majka Dijana Jović

Niški policajci, rodbina i komšije intenzivno tragaju za dječakom, učenikom petog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić”, koji je od kuće krenuo do obližnjeg dragstora, ali mu se na putu do tamo izgubio svaki trag.

– Cijele noći nas desetak je tražilo mog unuka po Tvrđavi, a od jedan do sedam ujutru smo pretraživali Nišavu. Išli smo pored Nišave čak do Medoševca i Popovca. Sejde nigdje nema. Noćas su do rijeke došli i vatrogasci, ali nisu doveli ronioce. Njegov otac sa grupom rođaka i komšija i danas pretražuje Nišavu – kaže dječakov djeda Sejda Malićević.

Sejda

Foto: Privatna arhivaSejda

Deda se nada da je njegov unuk živ, ali se boji da više nije u Nišu.

Deda Sejda Malićević pokazuje dragostor do kog njegov unuk nije stigao

Foto: V. Torović / RAS SrbijaDeda Sejda Malićević pokazuje dragostor do kog njegov unuk nije stigao

– Strahujemo da su ga možda več odveli preko granice. Samo da je mali Sejda živ. Niko nam se nije javljao, mi nemamo neprijatelje, zaista ne znam kako je dijete moglo da nestane usred bijela dana – jada se očajni deda.

Niška policija potvrdila je “Blicu” da se za nestalim dječakom intenzivno traga i da je cio slučaj prijavljen Višem tužilaštu u Nišu.

Rođaci i komšije daju podršku porodici nestalog dečaka

Foto: V. Torović / RAS SrbijaRođaci i komšije daju podršku porodici nestalog dečaka

Očajna majka uputila je apel svim ljudima koji nešto znaju o nestanku njenog sina da joj odmah jave na telefon 063/1885499 ili da se jave policiji.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com