UHAPŠEN PODGORIČANIN: Ušao u tuđe auto i otišao za Budvu! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Ušao u tuđe auto i otišao za Budvu!

Službenici podgoričke policije uhapsili su i podnijeli krivičnu prijavu protiv sugrađanina Stefana Vlaisavljevića (28) zbog krivičnog djela “oduzimanje tuđe stvari” jer je, kako se sumnja, ušao u tuđi upaljeni automobil i odvezao se za Budvu, pišu Dnevne novine.

Službenici podgoričke policije su u petak veče dobili obavještenje da je u lokalu “San Marino” u Ulici 27. marta u podgoričkom naselju Zabjelo došlo do tuče. Međutim, do dolaska policijske patrole na lice mjesta obračun je utihnuo pa nije bilo prostora za intervenciju.

Nekoliko sati kasnije, u 3.19 sati u policijsku stanicu je stigla nova prijava sa iste lokacije Podgoričanin V.M. je prijavio da mu je nepoznata osoba ukrala automobil “citroen xhara” podgoričkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran ispred tog kafića. Tada su alarmirane sve područne jedinice policije, što je nekoliko sati kasnije rezultiralo pronalaskom ukradenog automobila i vozača. Vlaisavljević je zaustavljen i uhapšen u Budvi, a kako je utvrđeno da nije imao namjeru da ukrade i proda automobil, na teret mu stavlja krivično djelo “oduzimanje tuđe stvari, kazao je sagovornik DN iz policije. Osumnjičeni Podgoričanin je predat tužiocu na dalji nadležnost.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com