Bred Pit dolazi u Crnu Goru: Interesuje ga Budva a evo i zašto - Volim Podgoricu

Bred Pit dolazi u Crnu Goru: Interesuje ga Budva a evo i zašto

Bred navodno planira da kupi nekretnine u blizini Šibenika, a izvor blizak njegovoj pratnji otkriva da se interesovao i za elitni kompleks u Budvi.

“Iako je sve trebalo da ostane tajna i da njegov dolazak u Hrvatsku ne bude zapažen, Bred je razotkriven, kao i razlog njegove posjete. Ovoga puta nije posjetio ove prostore radi traženja lokacija za snimanje filma, već zbog investiranja u nekretnine. Isključivo ga interesuju skupoceni kompleksi, jedan od tih je i ‘Porto Budva’ koji za razliku od mnogih objekata na crnogorskom primorju spada u elitni prostor i popunjen je svim neophodnim sadržajima modernog doba. Bred bi uskoro trebalo da posjeti Crnu Goru kako bi pogledao ove apartmane, kao i tržni centar, ali ovoga puta želi da to uradi u tajnosti, i njegov dolazak biće manje transparentan. Njegov pravni tim je preduzeo već korake ka kupovini dijela ovog objekta, tako da je investiranje izvjesno”, tvrdi izvor.

Iz građevinske kompanije koja je na čelu ovog projekta poručuju:

“Zbog klijenata koji su insistirali na diskreciji tako nešto ne bismo željeli da komentarišemo. Mogu samo da vam kažem da je prodato 65% objekta. Neki holivudski glumci, biznismeni, sportisti i ugledni društveni djelatnici iz zemlje i svijeta su zainteresovani”, izjavila je direktorka prodaje Ana Golubović.

(PinkM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com