Pred večerašnju svjetsku premijeru: Kusturica i Monika se držali za ruke (FOTO) - Volim Podgoricu

Pred večerašnju svjetsku premijeru: Kusturica i Monika se držali za ruke (FOTO)

Pred večerašnju svjetsku premijeru filma “Na mliječnom putu” pred novinarima u Veneciji pojavili su se glavni akteri – reditelj Emir Kusturica i glumice Monika Beluči i Sloboda Mićalović.

Najnovije kinematografsko ostvarenje slavnog srpskog reditelja, koji u njemu igra i glavnu ulogu, nalazi se među 20 izabranih filmova u takmičarskom programu, pa samim tim i u konkurenciji za “Zlatnog lava”.

Premijera filma biće održana u venecijanskoj Sali Grande sa početkom u 20 časova.

Govoreći o očekivanjima u vezi sa ovogodišnjim festivalom, Kusturica je po dolasku u Veneciju kratko rekao: “Biću zadovoljan ako publika bude uživala u mom filmu”.

EcktkqTURBXy9kMmZmZDY2OTA5ODAyYjhhYWFiMDNmODU0MTVmN2JlYy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: Reuters

Pred zvanično pojavljivanje na crvenom tepihu, Kusturica, Sloboda i Monika imali su konferenciju za medije, na kojoj su italijanska glumica i reditelj sve vrijeme držali za ruke.

s1ktkqTURBXy9kZmUxMThmNWE4NDQ0NzA0YjgxYTg0MGI5ZTg5MmMzNC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: Reuters

Monika je blistala u prozirnoj crnoj haljini sa crvenom čipkom, dok je Sloboda obukla upadljivu dugu toaletu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com