TJERAJU DO ĆERKE, ALI UZALUD: Ovaj bračni pari ima 13 sinova i to NIJE SVE - Volim Podgoricu

TJERAJU DO ĆERKE, ALI UZALUD: Ovaj bračni pari ima 13 sinova i to NIJE SVE

Supružnici Irineu Cruz i njegova supruga Jucicleide Silva skoro 20 godina pokušavaju dobiti kćer, ali im nikako ne ide!

To ne znači da su sami, imaju čak 13 sinova. I to nije sve. Svi sinovi imaju imena koja pčinju na slovo R, koja su dobili po poznatim svjetskim fudbalerima. Sada mogu napraviti i svoj fudbalski tim!

Tokom prve trudnoće supružnici su se dogovorili da će otac odabrati ime ako se rodi dječak, a majka ako bude djevojčica. Na kraju su ipak dobili sina, ali se par dogovorio da neće odustati dok ne dobije kćer.

Otad pa do danas, Jucicleide Silva rodila je 13 dječaka nazvanih po poznatim fudbalerima, a svima ime počinje na slovo R.

– Uvijek sam se divio igračima kao što su Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldinjo… Svim velikim igračima ime počinje tim slovom – govori otac.

Najmlađi Ronaldo star je tek mjesec dana, a slijede Rafael (2), Railson (3), Ramires (5), Riquelme (7), Rincon (9), Ramon (10), Ruan (12), Rivaldo (13), Rubens (14), Rauan (15), Reinan (17), Robson (18).

Majka se nadala da će joj se 13. put posrećiti  s curicom, ali dobili su još jednog sinčića. Stručnjaci kažu da su šanse da neko dobije 13 sinova za redom 1:8000, što svrstava ovu veliku porodicu među neobične rekordere.

Ponosni otac nada se da bi jedan od sinova mogao postati dobar fudbaler poput velikana po kojima su dobili ime, piše britanski Mirror.

– Svi su dobri fudbaleri, posebno Robson i Rauan. Izuzetak je Reinan, on radije trči za djevojčicama – kaže njegov otac.

(volimpodgorricu.me/Izvor 24sata.hr)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com