DPS: DF provocirao, nije bilo fizičkog kontakta - Volim Podgoricu

DPS: DF provocirao, nije bilo fizičkog kontakta


Član mjesnog odbora DPS Karabuško polje – Podgorica Dževad Zejnilovića,reagovao je na navode jednog od  lidera DF-a Nebojše Medojevića koji je rekao da su ih aktivisti DPS-a napali na Karabuškom polju, ističući da su aktivisti DF-a provocirali mještane tog naselja i „pokazivali srednji prst“.

Reagovanje prenosimo integralno:

„Na dan Bajrama, kao slučajni prolaznici, prolazio sam pored kuće Hodžić Muhajdina i vidio sam gužvu u kući. Kad sam pitao prolaznike koji su tu šetali na dan Bajrama, to je najveća muslimanska svetinja, koja se izuzetno poštuje i slavi,  i kao građanin, prišao sam, pitao u čemu je problem. Međutim, ljudi su mi odgovorili koji su napustali tu kuću da je u međuvremenu došao Demokratski  front na čelu sa Medojevićem i da je počeo neku promociju u toj kući. Mi smo svi zastali, prosto neverujući,  kad smo vidjeli da su i zastavu izbacili Demokratskog fronta na kući. Na taj dan kad svi slavimo, bilo nam je neobično i bili smo strašno uvrijeđeni i povrijeđeni sa time što je napravio Demokratski front. Međutim, u međuvremenu, iz Demokratskog fronta poslije 10-tak minuta, kada su izašli ispred kuće, počele su njihove provokacije prema nama, pokazivanjem i srednjeg prsta i nekim psovkama, naročito jedan bradonja se istakao tu. I u međuvremenu su uzeli kamere jer su čekali našu reakciju i počeli su da snimaju. Mi smo kao prolaznici, bilo nas je tu 10tak – 15, koji smo se zatekli, i u tom trenutku smo reagovali malo sa možda i nekom psovkom, dobacivanjem, a najviše možda i uvredama na našeg komšiju zašto je to dozvolio na dan Bajrama da dovede front i da istakne zastavu Demokratskog fronta. Počele su uvrede i njihove i oni su u međuvremenu iskoristili taj dio i smišljeno napravili, snimili materijal kako bi izazvali navodno neki revolt kod nas. Mi smo bili razočarani time, tako da je naša reakcija bila u tom momentu možda malo i ishitrena, ali smo se povukli istog sekunda kada su sklonili zastavu sa kuće. Tako da smo se mi u tom momentu i razišli, a nije bilo nikakvih ni fizičkih kontakta, niti bilo kakvim gađanjem kamena niti bilo šta.

I na kraju bi rek'o samo jednu stvar, da svaka partija je dobrodošla na Karabuškom polju, uz mirni svoj miting ili kako da nazovem promociju, ali bez uvreda, bez vrijeđanja, i bez isticanja nekih zastava, naročito na Bajramske praznike. Tako da su svi dobrodošli  uz mirno djelovanje na Karabuškom polju.“

(Cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com